Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגובות דייהו רייסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, דיהוו רייסר זה פשוט אופל קדט עם מנוע של דיהוו, בכללי הרכב כדאיי מבחינה מחירון ויתן לך יותר תמורה למחיר ששילמת אל מול מכוניות אחרות באוטו מחיר.

מנוע: 1500 הזרקה 75 כוחות סוס מ 0 ל 100 14 שניות.

אחרי 180 אלף קילומטר הרכב דורש אוברול או החלפת מנוע, מערכת הצתה נוטה להתקלקל מידי פעם.

אבל יש לרכב תגובת גז מצויינת.

גיר: 5 הילוכים ידני ו 4 אוטומט, אחלה גיר במיוחד הידני, תבדוק את מצב הקלא'ץ, ואם זה אוטומט במיוחד את מצב הקלא'ץ האוטומטי שנוטה לההרס, אם משהו טוב במיוחד ברכב הזה, זה הגיר.

נוחות כביש, יציבות: ג'אנט 13 אינ'ץ רוחב 175, גלגלים לא גדולים במיוחד, אבל בכל זאת נותנים לך הרגשה של אחיזה לא רעה על הכביש, יש לו אחלה בולמים לרכב, לי יש את המקוריים כבר מ 10 שנים, וממש הם נוחים לא קשיחים מידי ולא קופצניים.

פנים הרכב: סך הכל מרווח לא רע, פלסטיקים נותים להיסדק ולהישבר, אטימות של תא נוסעים על הפנים, לוח שעונים נוטה להתקלקל אבל זה לא כל כך נפוץ.

סך הכל מושבים נוחים והגה נוח ובנוי מצויין, שוב אני מזכיר כמו אופל קדט, יחסית אבזור פשוט במיוחד הדלתות חתיכת דיקט.

אז לסיכום, רכב קוראני שלא הושקע בו יותר מידי, הם פשוט חסכו שמה שאשפר במקום ברגים שמים לך ניתים שאתה נלחם שעה לפרק מנגנון של חלון חשמלי, רכב פשוט וקל.

מומלץ לקחת את הדגם של gse שכולל נעילה מרכזית אזעקה, הגה כוח, שעון טורים, פגושים בצבע הרכב, מנוע הזרקה, ועוד כמה תוספות.

שילדה חזקה יש לרכב הזה, חיזוקי שילדה מאחורה וקדימה, תבדוק שאין פגיעות קורה ושילדה, ושהרכב לא היה השכרה, כי הם שובקיי חיים אחר כך.

צריכת דלק של 8 בעיר 13 מחוץ לעיר ממוצע של 11.

מנוע לא רע ודווקא סוחב מצויין גם שהוא 75 כוח.

תרצה עוד יעוץ מבעלים של רייסר (אני) תפנה בפרטי, ואם תרצה את הדיהוו שלי היא למכירה, מושקעת מעל ומעבר מנוע של דיהוו לאנוס עם 86 כוח, והמון דברים חדשים הוחלפו, צור קשר בפרטי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...