Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על פחח אמין, מקצועי ואיכותי באזור המרכז (אני גר בלוד, אין בעיה כל עיר במרכז זה בסדר)

אני רוצה לצבוע את כל הרכב מטעמי קוסמטיקה, יש שריטות ופגיעת פח אחת קטנה.

הצבע שאני אצבע יהיה הצבע הנוכחי שהוא כחול, אותו צבע בקיצור.

מישהו יכול להמליץ לי מניסיון אישי שלו על מוסך פחחות איכותי? ובנוסף מה המחיר?

פולו 2001**

שמעתי על מוסך פחחות "גוונים" באשדוד, קצת רחוק אבל מישהו שהתנסה שם יכול להמליץ? אולי יהיה שווה להגיע לשם.

פורסם

יש את מוסך דורות בלוד.מניסיון עבודה מקצועית,לגבי מחיר לא יודע מכיוון שהליסינג שילם

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
מישהו יכול להמליץ לי על פחח אמין, מקצועי ואיכותי באזור המרכז (אני גר בלוד, אין בעיה כל עיר במרכז זה בסדר)

אני רוצה לצבוע את כל הרכב מטעמי קוסמטיקה, יש שריטות ופגיעת פח אחת קטנה.

הצבע שאני אצבע יהיה הצבע הנוכחי שהוא כחול, אותו צבע בקיצור.

מישהו יכול להמליץ לי מניסיון אישי שלו על מוסך פחחות איכותי? ובנוסף מה המחיר?

פולו 2001**

שמעתי על מוסך פחחות "גוונים" באשדוד, קצת רחוק אבל מישהו שהתנסה שם יכול להמליץ? אולי יהיה שווה להגיע לשם.

לפני כמה שנים עשיתי תיקון של שיפשוף רציני לאורך הרכב במוסך גולי בראשון, והייתי מרוצה. שאלתי אז לגבי צביעת רכב נוסף והתשובה הייתה שהוא לא צובע את כל הרכב. אולי מאז הדברים השתנו, נסה לשאול אותו.

http://guly.co.il/

פורסם (נערך)
יש את מוסך דורות בלוד.מניסיון עבודה מקצועית,לגבי מחיר לא יודע מכיוון שהליסינג שילם

ערבים?

לפני כמה שנים עשיתי תיקון של שיפשוף רציני לאורך הרכב במוסך גולי בראשון, והייתי מרוצה. שאלתי אז לגבי צביעת רכב נוסף והתשובה הייתה שהוא לא צובע את כל הרכב. אולי מאז הדברים השתנו, נסה לשאול אותו.

תודה אני אתקשר לפרטים

עריכה אחרונה על ידי mishawel
פורסם

פחח מקצועי וטוב בחולון !! - "אלעד שירותי רכב" כולם מכירים אותו פה

עובד מקצועי ונקי ולוקח מחירים שהם בסדר .. ממליץ בחום!

פורסם

http://guly.co.il/

גולי כבר מזמן לא סחורה , הוא עובד עכשיו רק עם חברות הביטוח , מה שנקרא כמות ולא איכות , יש לךבחולון את אלעד שהם באמת אחלה , רמת העבודה קשורה ישירות לרצון ולתקציב .

• תוכן חדש...