Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו במקרה מכיר מקום לא יקר שאפשר לשכפל מפתח לכריזמה 98 עם אמבולייזר? בינתיים בדקתי בכמה מקומות, והמחיר הממוצע זה בערך 250 שקל

פשוט מה שקרה הוא שאתמול בלילה נשבר לאבא שלי הפלסטיק של המפתח, ואי אפשר לחבר אותו כבר לצרור, אז בינתיים אנחנו משתמשים במפתח ספייר, אבל אנחנו צריכים גם לשכפל אותו פעם נוספת

מישהו מכיר מקום זול באזור הקריות\חיפה שיכול לעשות את זה במחיר סביר? או אם אפשר בכלל לתקן רק את הפלסטיק? (למרות ממה שהבנתי זה בא ביחד, אבל אולי בכל זאת)

פורסם

רק שאבין, המפתח משולב עם האימובילייזר?

אם רק הפלסטיק של האימובילייזר נשבר, אך הכל תקין עדיין, אתה יכול ללכת לסוכנות של מערכת האזעקה שלך ולבקש את הפלסטיק שם..

אצלנו נשבר הפלסטיק של שלט האזעקה והתיקון עלה בסביבות ה100 שקל (כולל סוללות חדשות, ניקוי מגעים וכל מיני דברים שהוסיפו כי בא להם..).

מקווה שעזרתי.

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

הפלסטיק של המפתח עצמו נשבר, לא הפלסטיק של האימבולייזר

הרי למפתח מחובר פלסטיק שחור, ויש שם את החור לחבר למחזיק, והחלק הזה שם נשבר

מישהו יכול לסדר רק את הפלסטיק הזה? יענו להוציא את החלק של המפתח ולחבר לו את הפלסטיק הזה או שזה בא חתיכה אחת ואי אפשר להפריד אותם?

פורסם

במקרה זה, בטח תצטרך לפנות לסוכנות מיצובישי ע"מ שהפלסטיק יהיה מקורי..

אבל אני מניח שגם אפשר לעשות את זה בעוד מקומות במחיר הרבה יותר זול, רק שהפלסטיק לא ישא את הסמל של מיצובישי.

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

בדקנו בכמה מקומות שלא קשורים למיציבושי והם רצו בסביבות ה 250 שקל

יש לך מושג איפה יעשו את זה ביותר זול? אומנם אני יודע שזה לא שכפול כזה זול בגלל האימבולייזר וזה, אבל עדיין.. 250 שקל זה טירוף, כולה מפתח....

כמה זה יכול לעלות לי במיציבושי? יש מצב שזה יצא יותר זול שם?

פורסם

מצטער, אין לי מושג לגבי מחירים..

אבל לדעתי, במיצובישי זה ממש לא יצא יותר זול.

מצטער שלא יכלתי לעזור,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

זה לא "כולה מפתח" אלא מפתח עם רכיב אלקטרוני לאימובילייזר והמנעולן משתמש במכשיר יקר הקורא את קוד האימובילייזר ממפתח ישן ומעתיקו אל המפתח החדש. המחיר המקובל לשכפול מפתח זה הנו כ 250 ש"ח כפי שציינת. ברכב מודרני וחדיש יש עוד הרבה רכיבים יקרים לתקון ורכישה כגון מחשבי נהול מנוע, כריות אויר, ABS, ממיר קטליטי, מנגנוני חלונות חשמל וכו'.

בברכה - רפי לין :-):|

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ניר המנעולן יתן פתרון באזור הצפון,כאשר הפלסטיק נשבר עדיין ישנו הציפ שמניע את הרכב,אם הציפ קיים עדיין ולא הלך לאיבוד,אמור לעלות לך לא יותר מ100 ש"ח,אם הציפ אבד,אז בהחלט 250 זהו מחיר סביר לייצר מפתח חדש !

פורסם

250ש"ח זה בהחלט מחיר סביר

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...