Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 4C הדור הבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לא הפסקנו להתלהב מהנוכחית (לפחות האלפיסטים שבינינו) וכבר אנחנו מדווחים על גרסא חדשה שתקרא, כמיטב המסורת, QV או סטרדלה, ואמורה לצאת לשווקים כבר ב2015.

לפי הידיעה יהיו לה עוד שלושים ומשהו סוסים ועוד שינויים שונים.

הידיעה המלאה כאן:

http://www.worldcarfans.com/114092281582/more-powerful-alfa-romeo-4c-quadrifoglio-verde--stradale/lowphotos#3

21441527212024133621.jpg

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

ראיתי אחת שחורה באיזור הרצליה, רכב יפיפה עם מימדים חריגים במיוחד (נמוך, רחב וקצר מכמעט כל דבר אחר על הכביש).

באופן כללי אלפות שראיתי \ נהגתי עליהן לא ריגשו אותי אבל הדבר הזה הוא פשוט פורנו על גלגלים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

הייפר בהחלט, אחת נכנסה לחניון שבדיוק יצאתי ממנו על אופניים, כל כך נמוכה שלא יאמן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

חוץ מהפנסים הקדמיים המראה מדהים

ועכשיו גם לי היא תזכיר לוטוס אליז, הרסתם!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

דרך אגב, מעניין איך הצליחו לחרטט את נציגי משרד התחבורה (או מי שא יהיה שאחראי על זה) שאין מקום למספר קדמי באלפא 4C.

New-Alfa-4C-in-the-first-comparison.jpg

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

amiger - האלפא שאני נתקלתי בה הייתה ללא מספר קדמי (בוודאות 100% מאחר ובחנתי אותה מכל הכיוונים :) ).

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

אז זהו שאני לא כזה בטוח, אין אפילו חורים למקום של לוחית, לראייה - (נלקח מהפייסבוק של IAROC)

10534211_720094601397254_4226311401159138664_o.jpg

השרשור הטוב ביותר בפורום

• תוכן חדש...