Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכוונתי לרכוש פיקנטו חדשה. רבים טוענים שמערכת השמע שלה על הפנים.

האם כמי שאוזניו אינן אנינות ומערכות השמע של גטס וספלאש סיפקו אותו, עדיין אמצא את הפיקנטו מאכזבת?

פורסם

אתה קונה רכב חדש בשלט רחוק או שאתה ניגש לסוכנות?! שב ברכב הדגמה ותבדוק.

אם לא מספק אותך ואתה בכל זאת מחליט לרכוש את הרכב, בצע חיפוש בפורום ותמצא עשרות שרשורים שעוסקים בפיקנטו על איך ובכמה לשדרג.

אהה, וברוך הבא לפורום :wink:

פורסם

תודה.

אני קונה מסוכנות, אבל מנסיון שלי התנסות ב"תנאי מעבדה" ואפילו בנהיגת מבחן אינה מהווה אינדיקציה רצינית ועלולה אף להטעות. אני ודאי לא מעוניין בהרחבות/ שיפורים אח"כ.

אשמח לתגובות ממי שנהג בפיקנטו ובגטס/ ספלאש.

פורסם

אני לא חושב שאיכות מערכת השמע צריכה להיות שיקול בקניית רכב חדש מהסוכנות. בכל מקרה, מהיכרותי עם הרכב, המערכת המקורית בסיסית מאוד

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

שמע, מערכת השמע זה לא האבזור היחיד שמכיל רכב. לפיקנטו יש אבזור מעולה יחסית לרכב מיני. יש לה מראות וחלונות חשמליים, המנוע שלה חזק והיא ממש נוחה. כמו שאמרו לפני, כנס לרכב ותנסה. אם סיפקו אותך מערכות בינוניות בעבר, נראה לי שגם זו תתאים לך, אחרי הכל אתה לא הולך לנגן איתה במסיבה:)

פורסם

לא לא, יש הבדל בין משהו סביר לבין - טרנזיסטור של סבא.

לצערי - הפיקנטו מצויידת במשהו שנשמע יותר כמו טרנזיסטור מאשר מערכת.

למרות שבשביל לשמוע רדיו FM בעיני - טרנזיסטור זה טוב :oops:

מערכת הראש המקורית בפיקנטו ובריו ולדעתי גם בפורטה הינה דגם נחות בהרבה מאשר זה בדגמי הספורטז' והאופטימה ומעלה שם גם ראינו כבר שיש אפילו יציאת SPDIF קיימת (יציאה דיגיטלית)

סה"כ מדובר ביחידת ראש מאוד פשוטה עם איכות אות לא טובה במיוחד וזוג רמקולים 4 אינטש עד כמה שזכור לי - זה די טרנזיסטור.

אני יכול לאמר לכם שבלנסר של אשתי (2010) יש 4 רמקולים מקוריים שעליהם התקנו יחידת דאבל סין (משאיר את הטעות בכוונה למרות שדווקא מדובר בקנווד :-P:-P:-P) ושומעים באמת "סבבה" וזה מספק אותנו - לי כרכב שני בטח שאין צורך ביותר ובשביל אשתי כרכב ראשי - אם זה מספיק לה, מי אני שאתווכח.

דאבל סין! אהבתי!

חזק!

הצחקתי את עצמי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברשותי פיקנטו בת כמעט שנתיים וחצי.

בזמן הנסיעה הרכב ממש לא שקט (רעשי גוף, מנוע, צמיגים ועוד). סביר להניח שהסיבה היא בידוד לא מספק מכיוון שמדובר על רכב מיני (יתכן שישנם רכבי מיני עם בידוד טוב יותר).

כל בדיקה של מערכת השמע אצל היבואן צריכה להתבצע בזמן נסיעה!!!

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

זה נכון - ויש גם הבדל עצום בין נסיעה ב60 קמ"ש לבין נסיעה ב90-100 קמ"ש לבין נסיעה ב120 קמ"ש

בנושא הבידוד - ניתן לטפל וברכב בגודל של פיקנטו - העלות יחסית קטנה וזה יהיה שווה כל שקל!

זה לא כמו לבודד BMW שגם ככה שקטה מלחתכילה - זה לקחת רכב שאין לו כמעט שום בידוד ולהשקיט אותו באופן ניכר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתור בעלים של פיקנטו (עם המולטימדיה הסינית שאדי מתקינים) איכות השמע סבירה מינוס.

אני מניח שמי שלא מחפש משהו מטורף יסתפק בה.

lanosforce

כמה יעלה לבודד פיקנטו כולל עבודה?

מסקרן אותי העלות המשוערת.

פורסם

אני לא אתפלא אם אפשר לסגור את כל הסיפור בין 1000 ל1500 שקלים ואני מדבר על כל הרכב כולל מכסה מנוע. כולל בוטיל, כולל שכבת אלומינים כולל שכבת CCF ואולי גם כולל שכבה של חסם רעשים עבה נוסף מבוסס צמר או ספוג.

Pioneer TS-X150

פורסם

מסכים לחלוטין עם כל מה שנאמר- מערכת השמע של פיקנטו אכן לא בשמיים והיא בסיסית ביותר.

השאלה היא מה אתה מחפש- מערכת סטריאו טובה או רכב?

אני אישית מאוד אהבתי את הדגם והוא מאוד אמין בעיני (בייחוד בביצועים העירוניים).

כמו שאחרים רשמו- הייתי מציע לך להתרשם ממנו על הכביש למרות שאת הדגש האמיתי הייתי נותן

איכות הנסיעה ולא בהכרח על רמת הסאונד של מערכת השמע.

בהצלחה!

פורסם

תודה על התגובות. לאחר כעשרה ימי שימוש אני שמח לבשר שהמערכת סבירה בהחלט עבור צרכי הצנועים.

בכלל, אני מרוצה מהרכב עד כה, למעט צריכת דלק לא משהו (מדובר בגיר אוטומט).

פורסם

מצויין! בסופו של דבר מה שקובע זה אם טוב לך או לא - לאמר את האמת, בחופשה בכרתים שכרתי טויוטה אייגו ידנית

אני לא זוכר עד היום רכב שכל כך נהניתי מהפשטות שלו ופשוט העלה לי חיוך טיפשי על הפנים למרות שהוא בקושי זז :)

ומה שהיה עוד יותר מעניין זה שה"מערכת" סטריאו שם בשביל לשמוע קצת רדיו - הספיקה לי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...