Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית, טרם חשבתי בהרחבה בעניין :mm_blush:, אולם מעבר לאובייס (שגם הוא תלוי בעיני המתבונן), מסקרן אותי לשמוע את דעתכם לגבי השפעת סקוטלנד עצמאית על עולם הרכב ובכלל זאת בדבר ייצרנים (מפעלים קיימים/חדשים?), מחירים, מיסוי, מכס, שיפורים, מסלולים, וכל העולה על דעתכם... :confused:

פורסם

איזה מפעלי רכב יש בסקוטלנד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ככל שידוע לי ייתכן וניסן מייצרת/תייצר בסקוטלנד, אולם טרם חקרתי הנושא לעומק והכוונה היא בכלליות כולל סדנאות וכו׳ (שאלת הנחתה כגון אילו סדנאות קיימות בסקוטלנד? לא תתקבל בברכה :-P:wink:).

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם
המטבע שלהם לא יהיה יציב ומחירי הוויסקי יעלו.

כלכלית סקוטלנד עצמאית לא טוב לאף אחד, מה שחסר לנו זה שמדינות ארה"ב ירצו עצמאות.

למה שמחירי הוויסקי יעלו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו בקשר לעולם הרכב ולסקוטלנד זה שהם ידרשו אחוזים מVW על הזכויות לשימוש בריפוד המושבים של הGTI.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה שמחירי הוויסקי יעלו?

מחירים של כול דבר שיוצא מסקוטלנד בגלל שזאת הולכת להיות מדינה חדשה שמנסה לכסות את ההוצאות שלה.

אם הם יקבלו את היורו הם ידפקו כמו כול מדינת יורו אחרת.

(חפש בגוגל באנגלית על זה כול השתיינים בלחץ)

אייל

פורסם

הם יכולים לגבות רק מה שישלמו להם. אם הם יעלו את המחירים בחדות בגלל מיסוי יתר, מצפה להם ירידה בנפח השוק והם יאכלו תחת. זה לא קשה פשוט להעלות מחירים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני מגזר ספציפי כמו שוק הרכב,

מישהו יכול להגיד לי מה צפוי באופן כללי?

פורסם

בעקרון ביום חמישי הולכים שם למשאל עם

אם אומרים כן, אז נכנסים למשא ומתן מול בריטניה על פירוק שותפות תוך 180 יום.

הבעיות העיקריות

1. מה יקרה עם הנמל שבו יש את הצוללות הגרעניות של בריטניה ? (נמצא כעת בשטח סקוטלנד )

2. איזה מטבע ישתמשו ?

3. האם וכמה מהחוב הלאומי הבריטי יעבור אליהם ?

4. אוצרות הטבע של נפט וגז בים הצפוני מה יקרה איתם ?

5. האם המלכה עדיין תהיה גם מלכת סקוטלנד ?

וישנן עוד בעיות כגון האם יצטרפו לאיחוד ? לגוש היורו ?

אם כן מה יקרה עם הפלמים בבלגיה ? הבאסקים והקטלונים בספרד ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אפרופו, המצב שבו ארה״ב נתונה בפרשה מעניין לא פחות. :)

להם יש את טקסס וקסקדיה (צפון מערב ארה"ב), שרוצים עצמאות. או שתוקם קונפדרציה של המדינות הדרומיות, ממש כמו בימים הטובים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא חצאית, קילט!

חולגי, צודק. בסה"כ אזור קטן, דליל באוכלוסיה וללא מנועי צמיחה כלכליים מספיקים. הרצון שלהם בעצמאות בשביל הכבוד הוא כסילות לטעמי.

אפרופו כסילות, אמרתי את הדיעה הזו שלי לסקוטי שיכור לפני חצי שנה. היה לא נעים, אבל לא קיבלתי מכות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...