Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבוע מוצלח !

אני כרגע עומד לפני רכישת רכב , פולקסוואגן גולף , מנוע 1.6 אוטומתי .

ברכב הספציפי שבדקתי ואני מעוניין בוא יש בעיה - כשמעבירים מרוורס לפארקינג וההפך יש מכה בגיר .(בכללי קראתי שהגיר נורא בעייתי בגלל החום בארץ)

מה יכולה להיות הבעיה הספציפית ? כיצד ניתן לבדוק את הגיר לפני הקנייה ? במוסכים מורשים בודקים את זה ?

עכשיו , נגיד אני מגיע למצב שאני צריך לשפץ את הגיר , מה הנזק הכספי הצפוי לי ?( ע"מ שיהייה לי על מה להיתווכח עם המוכר)

ובכללי ? איך התחזוקה השוטפת של הגולף ?

תודה רבב !

פורסם

אי אפשר להעריך לך עלויות תיקון מבלי לבדוק את הרכב (ואולי גם לפרק את הגיר).

אני הייתי ממליץ לך לא לרכוש ולא להתעסק עם רכב שאתה יודע שיש לו בעייה בגיר.

ברכבים הללו רצוי מאוד להתקין קולר גיר משופר, שימנע התחממות יתר.

אם בכל זאת אתה מעוניין עדיין ברכישה - קח את הרכב למוסך רון שייתן לך חו"ד (בדבר כדאיות הרכישה, נחיצות תיקונים ועלויות).

alfa 156 2.5.

פורסם

אהלן חולגי , במידה ואלך עם המוכר למכון גירים - עד כמה מדוייק הם יוכלו להעריך לי את העלות של הטיפול בגיר?

שוטתי קצת בפורומים בחו"ל ונאמר לי שהמכה הזאת היא בדר"כ תושבות גיר , תוכל לאשר את המידע?

פורסם

לא. התושבת גיר צריכה להיות קרועה ועייפה מאד כדי להגיע למצב כזה. רוב הסיכויים שחלק מכני בתוך הגיר "חופשי" וגורם לכך.

מוסך של גירים לא יכול להעריך את המצב של הגיר בלי לפרק אותו לחלוטין, מה שכמובן לא כדאי לעשות.

עלות שיפוץ מלאה של גיר כזה - 6500-7000 כולל מעמ ועבודה.

לדעתי, תתרחק מהרכב הזה.

ובנינו, כבעלים של גולף, אם אתה לא מחפש הרפתקאות תתרחק בכלל מגולף (ו VW) משנים האלה,

שהיה רכב נהדר כחדש, אבל אחרי 15-10 שנים נחשב כרכב יקר לתחזוקה ולא אמין כלל כתוצאה מהאקלים בארץ.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

הכל תלוי כיצד טופל הרכב.

בעיקרון ידניות עם מנועי בנזין/דיזל אטמוספריים (לא מוגדשים) יהיו שילוב מוצלח.

אני כבר עם הגולף שלי כשנה וחצי עם נסועה אישית בסביבות 45K ק"מ - אין תלונות על הרכב, להיפך.

• תוכן חדש...