Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה , הזמנתי פדים לפוליש מaliexpress (אם מישו הזמין משם כבר אשמח לדעה). חבר הביא לי פוליש של טורטל בצבע חום. כזה - Turtle-Wax-T230A-rw-83102-96683.jpg

הקופסא הירוקה עם המדבקה האדומה (מה שלמטה).

עכשיו , אני יודע שהוא לא טוב יחסית , אבל השאלה היא אם הוא יכול להזיק לרכב ואם שווה לקנות משהו חדש אם כבר הביאו לי את זה.אני לא מחפש משהו יקר וסופר איכותי כי אני חייל ואין לי כסף להשקיע במשהו איכותי.

האוטו בצבע ירוק מטאלי(אם אני לא טועה).

2014-07-11 17.59.12.jpg

תודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי ronlitma
פורסם

אין בעיה להשתמש בהם. גם אני לפני הרבה שנים השתמשתי בחלק מהמוצרים האלו.

אתה חייל עכשיו ואין לך הרבה כסף. אבל מה שטוב זה שלב הלמידה.

בפעולה זו תרכוש ניסיון ובעתיד שתתחיל לעבוד תוכל לעלות לרמות גבוהות יותר -שמטבע הדברים

עולים בהתאם.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

תודה רבה , עוד שאלה קטנה זה האם זה לא יזיק לצבע והאם הפוליש מתאים לצבע של הרכב. זה שהפוליש חום לא בעייתי? זה לא ישאיר לי כתמים?

עריכה אחרונה על ידי ronlitma
פורסם
תודה רבה , עוד שאלה קטנה זה האם זה לא יזיק לצבע והאם הפוליש מתאים לצבע של הרכב. זה שהפוליש חום לא בעייתי? זה לא ישאיר לי כתמים?

ממש לא, לאחר מעבר פוליש עם פד/מכונה(תלוי עם מה אתה עובד) דאג להסיר את שאריות הפוליש עם מגבת מיקרופייבר.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

טרטל ווקס היא חברה וותיקה מאוד, המוצרים שלה לא מזיקים לצבע אם משתמשים בהם לפי ההוראות.

חשוב לזכור שטרטל ווקס הינה חברה עממית ואינה חברת פרימיום כך שמן הסתם המוצרים שלה יהיו פחות עמידים ופחות נוחים לעבודה יחסית לחברות היוקרתיות יותר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים :)

שאלה קטנה ואחרונה - האם אני חייב לעשות פלסטלינה לפני הפוליש? פעם אחרונה שעשיתי פלסטלינה היה לפני חודשיים.

• תוכן חדש...