Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלו מכשירים די שונים, ו"עדיף" זה עניין של מה אתה מחפש.

האקליפס טוב יותר מבחינת איכות סאונד ופונקציות הקשורות לכך. עם זאת, הוא מכשיר מיושן, מסורבל, לא נוח לתפעול, לא נוח לדלג בין קבצים, תמיכה מאוד מוגבלת וכו'.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יוסי, אם הייתי מביא לך מכשיר שתומך USB עד 2GB, אין אפשרות לדפדוף בית התיקיות וצריך לפעמים לעבור מאות קבצים אחד אחד, בדגם הקודם, ה 7000, הפאנל אפילו לא נשלף, אני חושב שהיית מתלבט ומכניס את השיקולים האלו למשוואה.

שוב, אני לא אומר שאחד עדיף מהשני, אלא שכל אחד מייצג תחום אחר, מכשירים כמו ה 5030 וה 7200, וגם הפיוניר P80RS החדש והקלריון 702 משלבים גם את החדשנות יחסית, וגם את האיכות יחסית.

פורסם

אנו ידבר מניסיון על ה5030 אני מאמין שזה על אותו בסיס המכשיר.

אני משתמש usb 8g והוא תומך כל תייקה בנפרד הניווט בין תיקיות מתבצע בחצים למעלה יש לו טת כל הטכנולוגיה שנתמכת היום ברדיו דיסק bt aux usb שהכניסות הן מאחורה שלדעתי זה יתרון יציאה 8v איכותי בעל המון סוגי כיוונים וכו'

שוב פיוניר הייתי מסכים על p80 p90 p99.

פורסם

ה 5030 וה 7200 הם מכשירים יותר חדשים ויותר מתקדמים.

אני ממש לא בא לקחת פה צד לטובת אחד המכשירים. בכל אחד מהם צריך לדעת בדיוק מה מקבלים. איכות לא עומדת לבדה. יש עניין תפעול, פונקציונליות, נוחות שימוש וכו', אני מציע לפותח השרשור לעשות עם עצמו תיאום ציפיות, ללכת לראות את האקליפס, לנסות לחבר USB, לדפדף, לשחק עם המכשיר והחליט אם זה בשבילו.

פורסם

יש לי את האקליפס 7000 שהוא די דומה ל7100. לצערי אין לו כניסת USB שזה באמת מבאס אבל הפאנל כן נשלף ואני יכול להגיד שמבחינת תקלות היו 0 עד היום :)

פורסם

טוב לדעת לגבי הפאנל, אני לא דיברתי על תקלות, אלא על נוחות תפעול, שימוש ופונקציונליות ביחס למכשיר שעלה פה.

• תוכן חדש...