Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משמורת על ילד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי משהו חכם לומר, אינני עו"ד או מבין בחוק, אני כן יכול לומר שאני בעד הדרכים ההומניות והאנושיות שהציעו כאן.

יותר מכך אני מקווה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר, בתור דוד בעצמי (האח הכי קטן מבין ארבעה אחים), אני נחרד מהסיטואציה שתיארת כאן.

שמח לשמוע שהכעס לא מופנה כלפיכם.

וקבל את תנחומיי הכנים על אחיך.

Seat Mii 3Doors

פורסם
אז כדאי לעדכן שנסעתי היום לנתניה,אני במקרה הזה האדם השפוי,זה שלא מתעצבן. דיברתי איתה,העברתי עם הילד את היום בכיף במרינת הרצליה והסתבר לי שהכעס שלה הוא כלפי המשפחה שלה (לא מעניין אותי באמת מה הסיבות לכך) וזאת הסיבה שהיא מסננת כבר כמה ימים את כולם.

אמא שלי עדיין מתעקשת שיהיה לה מסמך במגירה למקרה הגרוע ביותר.

בכל מקרה מכאן והלאה זה עיניין של זמן,תודה לכל מי שייעץ,עזר וניחם.גם אחרי כמעט שנתיים זה מחמם את הלב.

אם אמך תתעקש היא עלולה להשיג תוצאה הפוכה.

נכון לעכשיו היא לא הגורם להתנהגות גיסתך, עברה עליה תקופה קשה ולא התחשק לה לדבר עם אף אחד. במקום להבין ולתמוך, לרוץ לבית משפט יפנה את הכעס אליכם. זה לא שהיא מונעת מהם לראות את הילדים במשך שנה, בסך הכל עשתה מה שעושים רבים, סוגרים את העולם בגלל בריחה מהתמודדות.

אם אחיך היה בחיים ומחליט מסיבה מסויימת לסנן שיחות טלפון כי היה לו שבוע רע, אמך היתה פונה לבית משפט אחרי שבוע?

היא קופצת רחוק מידי, ומוקדם מידי. מערבים את בית המשפט כשיש בעיה אמיתית, לדרוש מסמך מבית המשפט שמחייב אותה לתת לסבים להתראות עם הנכד אחת לחודש, כשבפועל הם רשאים לראותו כרצונם (בתיאום כמובן), זה בזבוז זמן, כסף ורק יקלקל את היחסים.

פורסם

טוב עשית.

בנוגע לאימא שלך (ואני מודע היטב למצוות כיבוד הורים) -

אתה מוזמן לצאת באופן רגעי וחד-פעמי מכליך ולנזוף בה נזיפה חמורה :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...