Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק טוטלוס לסמלי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי רכב מאזדה 3 2014 צבע שחור מיוחד,באחד החניות של הרכב פירקו לי בברוטליות סמל קדמי,סמל אחורי,סמל מאזדה 3,וסמל של סקיי אקטיב(ושוב אני מציין בברוטליות) ועוד 3 עיגולים מיוחדים מקדימה ומאחורה,בבדיקה שערכתי מול מוטורס חולון הנזק הכספי המשוער 2500 שקל.מי מת צריך שצריך לשלם סכומים כאלה?? ברצוני לברר עם מישהו שעבר דבר כזה ומי יוכל לתת לי עצה איך אוכל לתקן את הנזק ביותר זול,תודה.

פורסם

פנה למשטרה, הם יקימו צח"מ וימצאו את החלאות בתוך ימים ספורים! או שלא...

ועכשיו לפתרונות אפשריים - תתחיל בללכת לפחח שיבדוק מה אפשר להזמין במחירים שפויים, וישתקן את מה ששברו. מה שלא ניתן למצוא במחיר סביר (למשל סמל ב-400 שקל או משהו כזה) נסה לחפש משומש או תחליפי בחו"ל. מהיכן אתה?

פורסם (נערך)

אני מחולון,אני כן פניתי למשטרה ובנתיים לא נראה שיש קצה חוט.

והרכב הזה אין לך חלקי חילוף אני כמעט בטוח,לא מצאתי כלום באינטרנט,הדלק מוטורוס האלה ממש גנבים,גם מכרו את הרכב ביוקר נוראי וגם החלקי חילוף מאוד יקרים

עריכה אחרונה על ידי YanivTzvi
פורסם

נסה לבדוק כמה עולים חלפים כאלו כמקוריים בכל חברה אחרת (סמלים ופלסטיקת נוי), ותגיע כנראה למסקנה שכולם גנבים...

אישית אני לא מכיר מישהו בחולון להפנות אותך אליו, אבל יש את אלעד שהוא מומלץ מאוד בפורום, קפוץ אליו להתייעצות.

פורסם
נסה לבדוק כמה עולים חלפים כאלו כמקוריים בכל חברה אחרת (סמלים ופלסטיקת נוי), ותגיע כנראה למסקנה שכולם גנבים...

אישית אני לא מכיר מישהו בחולון להפנות אותך אליו, אבל יש את אלעד שהוא מומלץ מאוד בפורום, קפוץ אליו להתייעצות.

אני יברר תודה

• תוכן חדש...