Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי לא מתייחסת לייבואן כזה או אחר , אלא באופן כללי.

ידוע שיש כמה יבואנים בארץ שאיך לומר במילים עדינות , כדאי להתרחק מהם.

אממה , כלי הרכב של אותם יבואנים ידועים ככלי רכב נחשקים/טובים/ביצועיסטיים והלוואי עלינו רכב כזה.

אז השאלה שלי, לדעתכם , האם כדאי לקנות את הרכב הגלל הרכב עצמו, ולא בגלל האבא/אמא שלו?

האם להינות מהרכב ביום יום ולנשוך שפתיים כשמגיעים לטיפול תקופתי ו/או צריך להפעיל אחריות ,

או שפשוט לוותר, לקחת רכב פחות טוב אבל עם יבואן שיעשה בשבילך הרבה?

תודה.

פורסם

זה מאוד פרטני. אני מניח שאם הרכב טוב, ואין אלטרנטיבה שמתאימה לצרכים או לרצון בצורה טובה יותר, או לכל הפחות זהה, אז בהחלט ניתן לרכוש את הרכב גם אם מדובר ביבואן כמו צ'מפיון. מספיק מוסך טוב והכל יהיה בסדר. כמה כבר תצטרך לנצל את האחריות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לי כיום רכב של יבואן מסויים. למעשה, גם 3 הרכבים הקודמים שלי היו של אותו יבואן.

למרות שיש סיפורים באינטרנט מכאן ועד להודעה חדשה, ובמיוחד כאן בפורום, לי אישית לא היו בעיות עם היבואן. כן, עם הרכבים נתקלתי בבעיות, אבל הם תמיד טופלו על הצד הטוב ביותר. לפעמים זה הצריך טלפונים והתכתבויות, אבל בשורה התחתונה דברים נסגרו בסדר גמור.

האם זו סיבה מספיק טובה לוותר על רכבים נחשקים/טובים/ביצועיסטיים? לא יודע, כל אחד ושיקוליו הוא. בחיים האמיתיים קוראים לזה להגיע לפשרה, "לסבול" מהיבואן, אבל להנות מהרכב.

כמובן שכאן מגיע גם השיקול של תמורה מול מחיר, וגם לגבי זה הדעות חלוקות.

מבחינתי, כרגע השיקול האם לרכוש בעתיד רכב מאותו היבואן היא לא בגלל היבואן, אלא בגלל שהוא לא מביא רכבים ראויים ומאובזרים כפי שהם מוצעים בחו"ל.

פורסם

מבחינתי, כרגע השיקול האם לרכוש בעתיד רכב מאותו היבואן היא לא בגלל היבואן, אלא בגלל שהוא לא מביא רכבים ראויים ומאובזרים כפי שהם מוצעים בחו"ל.

טוב, זה כבר סיפור אחר וזה כמעט אצל כל היבואנים באופן גורף.

פורסם

אפשר להתקל בבעיות עם יבואן טוב ולקבל שירות טוב מיבואן רע.

גם לי היו בעיות עם היבואן של אותם רכבים כמו פאסאט04 וגם חוויות חיוביות.

אני חושב שבמידה ויש רכב מסויים שבולט מעל שאר הרכבים שאתה רוצה - לא הייתי פוסל רכישה.

במידה ויש כמה מתחרות פחות או יותר זהות בנתונים שלהן אז כן הייתי מעדיף לרכוש מאחת שבאה מ"בית טוב".

זה מאוד מסתכל לשלם הרבה כסף על מוצר ולא להנות ממנו או לקבל שירות טוב תמורתו

פורסם

אני חושב שאתה בהחלט ״מתחתן״ גם עם השירות ברגע שקנית רכב. אלא אם אתה רוצה במיוחד איזה דגם ספציפי או דגם נישה שאז אין לך ברירה, אני בהחלט ובהחלט הייתי לוקח גם את השירות הצפוי כחלק מהשיקולים, במיוחד שהיום אין מכוניות גרועות ופנטסטיות, אלא באותה הקטגוריה הרוב דומות במאפיינים.

שוב, לא יודע אם הייתי פוסל רק על זה, אבל זה בהחלט חלק ממכלול השיקולים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שום יבואן לא יוצא מעורו לקחת אחריות. כולם פחות או יותר אותו הדבר. מנסים להתנער. מניסיוני עם צ'מפיון, פורד וקרסו, יש הרבה הגזמות בעיקר בפורום. אם כבר, היבואן שהכי התאכזבתי ממנו הוא יבואן פורד, אבל זה המקרה הפרטי שלי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אם יש רכב מסוים שאני רוצה אז היבואן לא יהווה אצלי שיקול.

אני רוצה איזשהי VW למשל, אז אני אקנה אותה צ'מפיון או לא צ'מפיון. זה לא חתונה. בזמן האחריות מקווים לטוב ואחרי האחריות מטפלים במוסך מומחה שלא קשור ליבואן.

V5

פורסם

אני רואה פה שני משתנים: 1. האם הרכב שאתה עומד לקנות מוכח כאמין או מוכח כלא אמין. (כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אני מדבר על התמונה הכללית)

2. האם הרכב שאתה עומד לקנות נקנה מטוב או לא.

אם תקנה רכב אמין מיבואן גרוע לא תצטרך להתעסק איתו כל כך הרבה ולכן הנזק יהיה מזערי.

אם תקנה רכב שידוע כלא אמין מיבואן עם מוניטין שלילי מאוד תתכונן לאכול מרורים.

שתי האופציות שנשארו הן הטובות.

חשוב לציין שכל היבואנים הם חברות רווחיות שחושבות רק על כסף. גם אם הן עוזרות לכן ונחמדות זה רק כדי שהלקוח ירצה להשאר תחת אותו יבואן והדבר יתן לו תמריץ לרכוש מהם עוד רכב כאשר הנ"ל ירצה להחליף. יש חברות שעושות את זה בצורה טובה יותר ויש פחות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני לא קונה אודי בגלל שהיא מצ'מפיון, למרות שלי אישית יש רק זכרונות מעולים שקבלתי מצ'מפיון בשני רכבים VAGים שהי לי.

יחד עם זאת, היום, אני מעדיף שלא לרכוש ממרכולתו. יש מספיק דגים טובים בבריכה בכל רמות מחירים וסגמנטים.

פורסם
זה מאוד פרטני. אני מניח שאם הרכב טוב, ואין אלטרנטיבה שמתאימה לצרכים או לרצון בצורה טובה יותר, או לכל הפחות זהה, אז בהחלט ניתן לרכוש את הרכב גם אם מדובר ביבואן כמו צ'מפיון. מספיק מוסך טוב והכל יהיה בסדר. כמה כבר תצטרך לנצל את האחריות?

לך תדע.

במיוחד אצל צ'מפיון.

(ההדגשה איננה במקור).

alfa 156 2.5.

פורסם

סליחה על ההשוואה, תשאל את עצמך עם היית מתחתן עם (העוסקת במקצוע העתיק בעולם). יפה ככל שתהיה, זה להכניס ראש בריא למיטה חולה. אצלי לפחות שרות אחרי המכירה חשוב לא פחות מהמכירה עצמה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תשאל את אותה השאלה לגבי כל דבר אחר, כמו שסולל הדרך היקר ממליץ.

היית קונה מוצר כלשהו אם השרות שלו ידוע כלוקה בחסר, וביום שתצטרך אחריות יעבירו אותך מדורי גהנום?

אני מאוד רציתי רכבים גרמניים, אמריקאים, צרפתיים, איטלקים, יפנים... וכו'. אבל נגד כל אחד ואחד היבואנים האלו כבר יש לי סיפורים ומעשיות.

אז ככה התגלגלתי לקוריאנית שלי. הרכב שלי היה מושבת במוסך כבר פעם אחת בעקבות תקלה משביתה, ולא ניסו להתנער מאחריות אפילו לרגע.

פורסם

לעניות דעתי זה בהחלט שיקול משמעותי.

תקלות יכולות להתרחש תמיד - ברכב, בטלוויזיה, בתנור, בבנק וגם בבית הספר.

השאלה איך התקלות מטופלות, ואיזה יחס אתה מקבל.

הנסיון שלי הראה שברוב המקרים 'אין עשן בלי אש' ואני אעדיף להתפשר בסוג הרכב ולא לשים את עצמי בידיים של נותן שירות קקה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

סולל, עוד פעם אתה?

למה, נסיון ושרותיות זה לא פרמטר?

:bday:

אז ככה התגלגלתי לקוריאנית שלי. הרכב שלי היה מושבת במוסך כבר פעם אחת בעקבות תקלה משביתה, ולא ניסו להתנער מאחריות אפילו לרגע.

והנה על הדרך גילינו שגם הקוראניות לא מושלמות. אבל לפחות היבואן בסדר.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תוכן חדש...