Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לבדוק רנו קליאו 2014 עם ק"מ נמוך מיד ראשונה, מנוע 900 טורבו

מה חשוב לבדוק על מה לשים דגש? כמובן שאני אקח לבדיקה אבל מה חשוב לשים לב? פעם ראשונה שאני קונה רכב מאדם פרטי ולא מהחברה מה הסדר בתהליך הרכישה במידה ואחליט לבצע?על הרכב יש שיעבוד של הבנק שנךקח בהלוואה בשביל הקניה מהחברה

למישהו יש המלצה למקום טוב לבדוק בו את הרכב בחיפה

תודה על העזרה

פורסם

באיזה מחיר היא מוצעת?

סך הכול הרכב חדש,ככה שתבדוק את כול עניין החשמל,מיזוג..

וכמובן לקחת אותו לבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יותר חשוב זה לבדוק למה בעל הרכב מנסה כל כך מהר להתפטר ממנו, רכב שנמצא פחות משנה על הכביש וכבר מועמד למכירה זה מחשיד, תבקש היסטוריית טיפולים, תנסה לבדוק שאין שם משהו חריג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני הייתי חושד ברכב שנמצא פחות משנה על הכביש וכבר מועמד למכירה. יכול להיות שסתם בעל הרכב קיבל כסף לשדרג/אין לו כסף להחזיק את הרכב/צריך משהו חזק יותר וכו', אבל כבדהו וחשדהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אני הייתי חושד ברכב שנמצא פחות משנה על הכביש וכבר מועמד למכירה. יכול להיות שסתם בעל הרכב קיבל כסף לשדרג/אין לו כסף להחזיק את הרכב/צריך משהו חזק יותר וכו', אבל כבדהו וחשדהו.

אני מבין מה אתה כותב אך לא מסכים עם ה'חשד'.

אכן, לכל דבר יש סיבה וכדאי לדעת אותה, אך אתה יכול לראות גם ב-yad2 וגם כאן על דפי הפורום, כאלו שמחליפים רכב ידני אחרי זמן קצר 'בגלל האישה' או בגלל ש'הרכב קטן'...

ישנם רוכשים שמתפתים למחיר והסנוור מסתיר את מידת התאמת הרכב להם.

ואז הם מוכרים במיני סיבות, כולן מוצדקות.

לא לכולם מתאים רכב ידני.

לא מזמן פורסם כאן רכב דומה שנת 2013, שנה על הכביש.

אחר עם איביזה בת פחות משנה, גם כן ידנית.

כולם כנראה מאותן הסיבות...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

אם הוא עושה בדיקה + בודק היסטוריית טיפולים, והכול תקין שם, אז שיתחדש.

פורסם

1.מכון בדיקה טוב הינו מ.מ.מ טסטומט מול משרד הרישוי או קופיוטסט- ברחוב האשל"ג מול הכניסה למכללה למינהל.

2. עניין השיעבוד בעייתי- המוכר חייב להסיר את השיעבוד ורק אז כדאי להתקדם בעסקה.זה מחייב משנה זהירות.

בעל הרכב צריך לגשת לבנק לשלם את יתרת החוב עבור הרכב ושלא יספר לך סיפורי סבתא. מספר לך סיפור כזה או שהוא סוחר מדופלם ? ברח כמו מאש.

3. סתם שאלה: מה הפרש המחיר בין המחיר שהוא דורש לבין עלות רכב חדש כזה בחברה (מדובר על רכב שאתה מתעניין בו על אקזפלר שנמצא על הכביש מקסימום 8 חודשים) ? אם ההפרש לא משמעותי,הייתי מוותר על כאב הראש הזה וקונה את הרכב ישר מהסוכנות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב אכן נבדק במ.מ.מ הבוחן התלהב לגמרי כיוון שלא יצא לו לגעת ברכב כזה עוד

הבדיקה יצאה ללא שום הערות מלבד שריטות,

השיעבוד הוסר,הכסף הועבר והאוטו במצב חדש דנדש אצלי, ב15 אלף פחות ממה שרצו בחברה.

מההתרשמות שלי שכללה 140 ק״מ- הרכב כיפי מהנה ומפתיע בטירוף מבחינת הכוח לעומת מה שמצפים כשמדובר במנוע 0.9 טורבו.

תודה על העזרה :)

פורסם

תתחדש!

במקרים כאלה הייתי מוותר על חצי מהבדיקה.

בכל מכוני הבדיקה ניתן לבחור בבדיקת שלדה ומרכב בלבד. המחיר הוא חצי מהבדיקה הרגילה. הרי אם תהיה בהמשך תקלה גם ככה יש אחריות.

ברכב כזה חדש מספיק בדיקת שלדה ומרכב+לגשת למוסך ולהוציא "היסטורית"(הרכב לא נסע אין הסטוריה) טיפולים לשלילת רכב לימון.

זה מה שאבא שלי עשה בשני הרכבים האחרונים שהוא קנה מיד 2 עם 10 אלף ק"מ ומטה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...