Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 שנת 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מוכר יונדאי I30 (שנת 2011), פרטי.

הבנתי שמצב השוק עכשיו גרוע (בשביל המוכר) והשוק מוצף בליסינג - מה מחיר הגיוני מתחת למחירון לאוטו במצב טוב?

המחירון הוא 73700 (יד2) ו-74400 (לוי יצחק). קיבלתי הצעה של 69000 (ביום שפירסמתי ביד 2) . האם זה מחיר טוב יחסית למצב השוק?

תודה

פורסם

איזה יד אתה ? כמה ק"מ עבר הרכב ? .

תראה,אתה לא תוכל להתחרות בתנאי התשלום של חברות הליסינג,האחריות והמימון שהן נותנות.

מצד שני,אם הרכב היה פרטי בכל ידיו,יש לו יתרון וכן יהיו לקוחות,שיהיו מוכנים לשלם יותר כדי לקבל רכב פרטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
איזה יד אתה ? כמה ק"מ עבר הרכב ? .

תראה,אתה לא תוכל להתחרות בתנאי התשלום של חברות הליסינג,האחריות והמימון שהן נותנות.

מצד שני,אם הרכב היה פרטי בכל ידיו,יש לו יתרון וכן יהיו לקוחות,שיהיו מוכנים לשלם יותר כדי לקבל רכב פרטי.

הרכב יד שנייה, פרטי ופרטי. 15000 ק'מ בשנה ממוצע. זה המחירון של פרטי, לא ליסינג

מצד אחד זה כמה אחוז מתחת, שהבנתי שמצב השוק היום לא טוב למוכר. מצד שני, אם מורידים מהמחירון על אוטו בלי בעיות, מה המשמעות של מחירון?

פורסם

המחירון אכן קצת איבד משמעות היום ויש כל מיני סיבות, ההצפה בשוק הרכב החדש עם רכבי המיני הקטנים, פעם לא הייתה אופציה לרכוש רכב חדש ב-60 אלף שקלים (ואפילו פחות היום) ולכן הרבה מהאנשים שהיו קונים רכב משומש עד 80K רוכשים היום רכב מיני חדש עם מימון ואחריות.

הסיבה השניה היא חברות הליסינג שאחראיות על רוב הרכישות של רכבים חדשים בישראל וכפועל יוצא מציעות אות אותם רכבים למכירה לאחר מספר שנים, במקום לקנות רכב מאדם פרטי, לרדוף אחריו, להתמקח על המחיר, ללכת לבדיקה, להתמקח על הליקויים ומי יתקן אותם הולכים לחברת ליסינג, בוחרים רכב ממאגר גדול, מקבלים אחריות מסויימת ותיקון של הליקויים על חשבון החברה ולקינוח יש אפשרות למימון וטרייד אין (גם אם לא ממש משתלם זה עדיין עדיף על מוכר פרטי).

ההצעה שקיבלת נשמעת סבירה לגמרי אם הרכב תקין וללא בעיה מהותית.

פורסם (נערך)

תודה.

ככה חשבתי, אבל רציתי לוודא. רכב ראשון שאני מוכר :-)

תודה רבה

סתם שאלה כללית. אני מבין שבגלל שהשוק מוצף המחיר יורד (היצע וביקוש), אבל מחירון אמור עדיין לשקף את זה, לא? כלומר בעולם נורמלי, המחירון זה המחיר שבו רכבים מקבילים נמכרים. לא עשר, עשרים אחוז מעל..

עריכה אחרונה על ידי joe123
פורסם

אין קשר בין המחירונים למחירים בפועל. אני מחפש רכב מפשחתי ויכול להגיד לך שמי שדורש מחירון לרוב פרסם את הרכב שלו בימים האחרונים. מי שדורש מחירון מינוס 20% זה בנאדם שמציע את הרכב שלו למכירה כמה חודשים ומי שמציע 30% יכול להיות מי שמציע את הרכב שלו למכירה הרבה זמן

פורסם
קיבלתי הצעה של 69000 (ביום שפירסמתי ביד 2)

לדעתי - לך על זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אין קשר בין המחירונים למחירים בפועל. אני מחפש רכב מפשחתי ויכול להגיד לך שמי שדורש מחירון לרוב פרסם את הרכב שלו בימים האחרונים. מי שדורש מחירון מינוס 20% זה בנאדם שמציע את הרכב שלו למכירה כמה חודשים ומי שמציע 30% יכול להיות מי שמציע את הרכב שלו למכירה הרבה זמן

תמשיך לספר לעצמך סיפורים כאלה ויש 2 אפשרויות, או שלא תקנה רכב, או שתקנה איזה גרוטאה ״אבל ב30% מתחת למחירון...״

רוצה לאמר שמי שיש לו רכב שמור במצב מצויין ולא לחוץ מאד, לא ימכור לך כלום ב30% מתחת לשום מחירון.

תסביר לי אתה שמחפש משפחתית, אם מחר אתה מוצא מה שרצית במצב מצויין והאוטו מתאים לך מאד, מה תעשה בדיוק? תתמקח קצת, תוריד כמה לירות ותקנה, או שתגיד לעצמך ״ אם הוא לא מוריד 20% אני לא קונה...״?

האינטרס של המוכר למכור, אבל האינטרס שלך לקנות לא פחות, אלא אם אתה לא רציני וסתם מרפרף אולי במקרה תיפול על פריאר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...