Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך לעשות ביטוח מקיף לרכב סוזוקי אלטו 2012 וקיבלתי הצעה מטורפת משירביט שהיא זולה בערך ב 1300-1500 ש"ח משאר החברות האחרות. וזה עוד כשיש לי עבירת בטיחות לפני שנתיים כך שלא יכלתי לקבל הנחת עבר תעבורתי. איך יתכן שהם נתנו לי הצעה כזאת זולה? לא מלחיץ אתכם?

הייתי שמח לקבל קצת המלצות מכם, כי אני מפחד ליפול כאן חזק.

פורסם

תראה, אין לי ניסיון עם שירביט אבל הבנתי שלפעמים הם לא עומדים במילה שלהם.

אם ההצעה אכן זולה ברמה כזאת, כולל כל האותיות הקטנות ואין הבדלים בפוליסה שלהם מול הפוליסה של האחרים..אז מה אכפת לך?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לפני שבוע חידשתי ביטוח רכב ולאחר סקר שעשיתי הבנתי שיש דברים קטנים בפוליסה שיכולים לעלות הרבה כסף לאחר מכן כמו:

1) דרישות מיגון- החברה יכולה לתת לך הצעה זולה אבל תידרוש מיגון גבוהה ואז הכסף שחסכת - אתה תוציא על מיגון.

2) משך הזמן שאתה מקבל רכב חליפי בגניבה/טוטאל לוסט/תיקון במוסך.

3) גובה ההשתתפות העצמית בזמן תאונה.

4) האם יש ביטוח כנגד רעידות אדמה/הפגנות וכו'.

5) האם יש השתתפות עצמית במקרה שנקבעה לרכב ירידת ערך?.

6) האם ביטוח הגרר כולל גרירה מחניון תת קרקעי? האם הוא כולל גרירה מכביש 6? האם הוא כולל גם פנצ'ר ובעיות קודנית/חשמל כאלו ואחרות? האם הוא כולל שירותי חילוץ?.

ועוד המון פרמטרים.

כדאי לבדוק את הדברים הללו, בסופו של דבר ביטחתי את הרכב אצל הסוכן שאני מכיר הרבה זמן ואני סומך עליו מניסיון.

קיבלתי ממנו הצעה שאמנם לא הכי זולה אבל בהחלט מכסה הרבה דברים שהצעות אחרות שקיבלתי לא כיסו.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

איתמר צודק, מה שזול היום עלול לעלות ביוקר בעתיד.

חשוב לשים לב לאותיות הקטנות ולדעת בדיוק מה חברת הביטוח דורשת ממך ולוודא שהכל כתוב.

לא שווה לדעתי להתפשר על השתתפות עצמית רק בשביל להוריד את המחיר החודשי.

עשיתי את זה פעם אחת וטעיתי טעות חמורה שכן הייתי צריך לשלם אח"כ על התיקון סכום כסף שעלה על מחיר הביטוח השנתי שלי פי כמה.

אני גם כן ממליץ לעשות סקר מקיף בין החברות ולוודא באמת מה אתה מקבל בכל אחת מהן.

הבחור למעלה הציע את אתר וובי, אבל כפי שאמרת- אין אפשרות לקבל שם הצעה פרטנית על ביטוח , אלא רק הצעת על כמה ביטוחים במקביל.

יש אתר נוסף בשם ucompare, ושם תוכל לבצע השוואה רק על ביטוח חובה (אם זה מה שאתה צריך ).

במידה ואתה רוצה לדעת מחיר של ביטוח מקיף, אז תיאלץ לבדוק באופן פרטני בכל חברה.

בכל אופן, אל תקל ראש, ואל תהייה פראייר.

בהצלחה,

אלחנן.

פורסם (נערך)

בוובי אתה יכול לרכוש מה שאתה רוצה. תבדוק את ביטוח אפגרייד של הראל. אם אתה נוסע פחות מ-10000 ק"מ בשנה אתה זכאי להנחה.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

לא קראתי את כל השרשור אך מה שכן אני יכול להגיד לך ששירביט לא משלמים ועושים בעיות הרבה פעמים

לא שווה 1000שח חיסכון

• תוכן חדש...