Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלוואות P2P , שווה להכנס כהשקעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות כתבת שפורסמה אתמול בערוץ 10 (והיא לא היתה הראשונה)

אני תוהה האם זה באמת אפיק הכנסה ששווה לנסות אותו

הוזכרו שני האתרים הבאים:

https://www.btbisrael.co.il/index.asp

https://www.eloan.co.il/

האם מישהו מחברה הפורום שמע משהו טוב / רע / עובד כבר עם אחד מהאתרים האלה ויכול להעיד על טיבם?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

Dror תודה על השאלה.

לא הכרתי את הנושא, נשמע מעניין מאוד במיוחד השיטה של BTB.

ושאלה לגבי מיסים, כך כתוב בהסבר...

מכל תשלום ריבית חלה חובת ניכוי מס במקור ביחס לחייבים, כהגדרתם בתקנות מסהכנסה )ניכוי ריבית, מדיבידנד ומרווחים מסויימים(, התשס"ו 2112 )"תקנות הניכוי –

מריבית"(. הנאמן, בהתאם להוראות החברה, ככל שלא יוצג לשביעות רצונה המלא של

החברה אישור פטור מניכוי מס במקור, ינכה מחייבים, כהגדרתם בתקנות הניכוי

מריבית, מס במקור על הריבית בגין ההלוואה בשיעורים הקבועים בפקודת מס הכנסה

]נוסח חדש[.

.02.2

האם המשמעות היא שהם מנקים מיסים (כפי שהוגדר בחוק וכפי שלדודמא בבנק עושים לגבי אגרות חוב וכיו"ב) או שאני אמור לשבור את הראש מול לשכות המס?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

ריבוי צפיות ללא תגובות גורם לי למחשבה שזה דווקא שווה בדיקה, היות ואף אחד לא קפץ ואמר לא אני מוכן להיות סרדין ניסיון

פתחתי חשבון ב eloan נחזור לעדכן

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

eloan ע"פ הרשום באתר מנוהל ע"י "זיו האפט נאמנויות ואחזקות בע"מ 2003",חיפוש של השם בגוגל לא העלה אף פסק דין נגדם.

נראה אמין.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זיו האפט היא פירמת רואי חשבון, חברת הנאמנות שלהם מחזיקה בכספים עבור הגורם שמנהל את האתר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אוקיי, קראתי קצת וראיתי שאין בטחונות.

קצת מפריע לי שהחברה עצמה לא ניזוקה בצורה כלשהי במידה ולווה כלשהו מפגר בתשלומים או חדל פרעון.

לפיכך יש להם אינטרס (לפחות לטווח הקצר) לאשר את ההלוואה ולגזור את הקופון שנלקח מראש.

הריבית גם לא נראית לי מאוד אטרקטיבית (ללווה) בהצמדה למדד.

פורסם

כל לווה מגיע למשרד שלהם, מציג ת.ז., תדפיסי בנק, משכורת וכו'. בנוסף בודקים היסטורית אשראי.

לפי הכתוב יש כאלה שלא מאשרים להם הלוואה בכלל, ולאלה שמאשרים, קובעים דרגת ריבית לפי רמת המסוכנות שלהם. לווה טוב, ריבית נמוכה יחסית, לווה מסוכן יותר - ריבית גבוהה.

פורסם

אוקי ומחר אותו לווה מפסיק לשלם, אני מקבל את הכסף שלי בחזרה (הקרן) אוטומטית והחברה צריכה להתמודד איתו? או שהחברה גזרה קופון ואני צריך ללכת לחפש?

פורסם

כן, אין ספק שיש סיכון אבל אני מתייחס לזה כסיכון כמו שאר תיק ההשקעות שלי, מכיוון שאני לא המלווה היחיד, ואני יכול לפזר 5000 שקל בין 10 אנשים שונים (ואף יותר), ונגיד ואחד חדל פרעון אז התיק סופג ירידה של 10% (פחות אם נכניס את הריבית מהאחרים) זה סיכון שאני מוכן לבדוק

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ראשית - זה מאוד מעניין. בחו"ל המודל כבר עובד מצוין, אבל לא בדקתי אחוזי דיפולטים.

חשוב לדעת שניהול אשראי צרכני לציבור הוא סיפור מורכב מאוד, ולא סתם חברות הביטוח הגדולות החלו אותו וברחו ממנו עם נזקים לא מבוטלים, כשראו שאין להם את הכלים לנהל אשראי צרכני מאוד מפוזר.

מי שיגיע לשם לקבל אשראי עלול להיות מי שהמערכת המסורתית סירבה לו או מי שמבקש להוזיל אשראי מהמערכת הבנקאית המסורתית.

אם הוא מהסוג השני - יש מצב שהוא לקוח מצויין. אני בעיקר חושש מהסוג הראשון, מסורבי אשראי מהמערכת המסורתית.

אדם שזקוק לאשראי ולכסף יותר מאשר אוויר לנשימה ימכור גם את סבתו, יזייף תלושי משכורות (פועלים בארץ 'גורמים מתמחים'), ואפילו חשבונות בנק. עזבו איך. זה קל.

אם לוקחים את זה בחשבון, וכמו שהבנקים יודעים שיהיו להם אחוזים של דיפולטים, ויודעים לתמחר את זה במחיר הכסף, ומבינים למה נכנסים, זה יכול להיות מעניין.

עדיין, שלא תבינו אותי לא נכון - זה מאוד מעניין, אבל תעשו בדיקה מעמיקה למי אתם נותנים את הכסף שלכם. כעיקרון, ללקוחות מצויינים עם משכורות יציבות וגבוהות, אין צורך בערוץ הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...