Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אירוני ש EILY עם החתימה שלו מגיב לשרשור של רכב שעושה 1-4 :)

TZVIPPER כמו תמיד יקנה רכב מעניין, בזה אפשר להיות בטוחים.

אין מה לעשות, ישנם חיים וישנם החיים הטובים. המעבר של פות"ש לא פחות מתמיה, לא מקנא בתקופת ההסתגלות.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מופתע לראות את הרכב מפורסם למכירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבל שהתעלמת מהשאלה לגבי מחיר המכירה.

בכל אופן, בהתחשב במשפט שרשמת לגבי המחיר:

אין לרכב הזה מחירון, אין גם כרגע ממש אלטרנטיבות שעומדות למכירה. מחירים נעים ממחיר של משפחתית חדשה ועד למה שמסוכם בין קונה למוכר.

מחיר של משפחתית חדשה הוא כ 120K+, לכן אם הרכב מפורסם כעת ביד 2 ב 58K, אני מניח

שמכרת במחיר נמוך משמעותית מהמצופה.

פורסם

אני לא ציפיתי למכור את הרכב שלי במחיר של משפחתית חדשה, דרשתי עבורו 50,000₪ וזה היה מפורסם במודעות בלוחות.

בכמה הרכב נמכר בפועל זה עינין פנימי ביני לבין הקונה. אני רק יכול להגיד שזה היה בסביבות הסכום שציפיתי לקבל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

I20? :lol:

אני בן אדם צנוע, אני לא צריך אוטו גדול כל כך. וגם רכב ספורט כל כך רציני בטח שותה המון סולר/דלק.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם

זה לא סוד כזה גדול למי שבודק שרשורים של צביפר... אלא אם באמת מחכה הפתעה כמו JTD או 12Xd, מה שכנראה לא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

הבימר יקר, גירסת הצ'בק בעיני זה רכב בעל מראה לא הכי אטרקטיבי ובכלל אישית לא הייתי קונה במוו. אם התקציב היה מאפשר הייתי רוכש E קלאס דיזל חדשה. אבל היא עולה כימעט כמו 5 רכבים "רגילים".

עריכה: לא צפויה פה הפתעה למי שעוקב אחרי השרשורים שלי.

פורסם

בקיצור אסXXX סטיישן

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

רכב מגניב ויפה אבל לא מבין למה לקנות רכב שנת 94 שיש אולי עוד 5 כאלה על הכביש ועוד במחיר של משפחתית חדשה

בזמן שאני יכול לרכוש משפחתית חדשה? :roll:

אז זו מרצדס מדגם מיוחד נו ו..? איפה הפרקטיות.

רק אם מישהו ירצה אותה כרכב שלישי כדי לנהוג בסופי שבוע עוד אולי אפשר להבין...

למחיר שלה והייתי מביא סולסטיס 2008 או MX5 אם רוצים רכב פוזה לסופי שבוע...

עריכה:

לא ראיתי שהוא כבר פרסם אותה ב58, הוא אמר בהתחלה מחיר של משפחתית חדשה...

אז לא אי אפשר להביא את הסולסטיס והMX 5 ב58 :-P

עריכה אחרונה על ידי netanel mamos
  • אחראי פורום
פורסם

אז תקנה משפחתית חדשה!

בן אדם אוהב רכב/צורה/מנוע ושעולה כמו 5 משפחתיות שבחיים לא יתנו לו הנאה וכיף, זה הכל.

גם mx5 עולה כמו משפחתית צעירה יותר. איך בכלל ניתן להשוות?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

גם אם מישהו יבחר לנסוע במכונית אדר משפחתית "כמו כולם", אני חושב שכל חובב רכב אמיתי צריך לחוות לפחות לתקופה קצרה רכב שהוא חלם אליו. להרגיש איך זה לנסוע בחלום ילדות - זו חוויה בלתי נשכחת למשך כל החיים. עכשיו יש לי דגם של רכב הזה וכאשר אני מחזיק אותו בידיים, אני נזכר איך זה היה לנהוג באחת אמיתית. יש לי עם מה להשוות את הזכרונות, עם בימר סדרה 7 של אותם שנים. ככה שהתנסיתי ברכבים שפעם חלמתי עליהם.

עכשיו אפשר להרגע ולקחת משהו פרקטי ליום יום. פרקטי, אבל עם טויסט קטן שמי שמבין ידע להעריך.

• תוכן חדש...