Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

open deck זה בלוק מנוע שבין הצילינדרים קיימים רווחים ריקים לטובת קירור והפחתת משקל. זה בא על חשבון חוזק מבני.

Closed deck זה ההפך, כשהכל יצוק ואין חללים ריקים. מבנה חזק יותר.

עריכה:

הקדימו אותי :) ^

עריכה אחרונה על ידי Michael.R

V5

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שרשור לא שווה בלי תמונות!

אגב יש אחת כזו בנהריה בצבע כחול מהממת ושמורה מאוד, אין לי מושג אם היא לחבר פורום או לא?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

ה W140 היתה ללא ספק אחת המכוניות הפחות מוערכות של מרצדס, ולא בשל העובדה שהיתה מכונית לא טובה.

כשהוצגה בשנת 90' כמחליפתה של ה W126 האלגנטית, נמתחה ביקורת קשה על עיצובה הגמלוני והמוגזם, משקלה המופרז שפגע בניהוג ובביצועים בדגמי ה 6 בוכנות ומחירה הגבוה.

העיצוב המגושם בלט במיוחד בהשוואה לאחותה הקטנה, ה W124 שהיתה מושלמת עיצובית, וגם מול מתחרותיה באותה תקופה - היגואר XJ והבמ.וו סדרה 7.

למרות זאת, היתה ה W140 מכונית סופר איכותית, מרווחת מאד ושקטה להפליא, הודות לחלונות בעלות זיגוג כפול.

כמובן שגרסת הקופה יוצרה במספרים קטנים בהרבה, וזה תמיד היה כך בכל דגמי מרצדס, ומה שהיה יפה בהן שהן היו מכוניות קופה שהושקעה בהן מחשבה, לא סתם גרסאות 2 דלתות.

מחליפתה, ה W220 שבה להיות מכונית אלגנטית, כמיטב מסורת מרצדס, למרות שהיתה איכותית ואמינה פחות מה W140.

פרט מעניין הוא שה W140 היתה האחרונה בסדרת ה S של מרצדס שהוצעה עם תיבה ידנית בגרסאות הבסיס, יורשתה הוצעה עם תיבה אוטומטית בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הלבנה מפורסמת למכירה כבר המון זמן בסוכנות רכב בפוריה (ליד טבריה) במחיר שווה ערך למשפחתית קומפקטית חדשה.

היא נראית מעולה לטעמי, רכב ייחודי באמת.

פורסם

תמונות גזורות, מחיר סודי, הדרך הבטוחה והמהירה למצוא קונה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תמונות גזורות, מחיר סודי, הדרך הבטוחה והמהירה למצוא קונה.

זה לא קורולה. רכב כזה יקנה קונה שמבין עינין, הוא ישקיע לבוא ולהתרשם מהרכב והוא גם יקבל מחיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

140 הוא מרכב נוסטלגי לחובב קלאסיקה מוטורית ממוצא רוסי כסמל של החיים הטובים. הוא התאפיין דווקא בניהוג טוב ותחושה טובה בזמנו. יחד עם זאת היו לכל המרצדסים של שנות ה90 מלא בעיות אמינות, במיוחד חשמליות גם כשהיו חדשים וכולם מזדקנים לא בכבוד רב, לכן, יחסית לדורות הקודמים, לא הרבה רכבים שרדו עד היום. גם W220 לא היה מציאה גדולה וניהוג שלו היה עוד פחות טוב, אבל בשבילי W215 בבקשה. רצוי בגרסת בראבוס.

w215_brabus19_5.jpg

פורסם

שרשור מעניין לרכב מעניין עוד יותר.

תודה על השיתוף.

איכשהו, תמיד אתה "מגיע" למכוניות הפחות פופולריות (זוכר שהיתה לך 164 למשל).

לא שיש לי חו"ח בעייה עם זה כי הן מעניינות וייחודיות אחת-אחת.

מה שכן - תמיד אתה נפרד מהן מהר (יחסית. האם זה שידוך לא מוצלח, בעיות באחזקה,

אתה משתעמם מהר...).

מעניין מה יהיה הרכב הבא שלך (אני מהמר שתקנה. מהמר שיהיה גם רכב מעניין, אם לא

רכשת כבר או שיש כבר מועמדת...).

בהצלחה מכל הלב במכירה.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי, תודה רבה ידידי.

עדיין לא רכשתי. אם אשאיר אותה אצלי, אז אקנה איזה רכב זול וחסכוני ליומיום. אם אמכור, אז אקנה משהו מענין יותר וגדול יותר, אבל זה לא יהיה כבר רכב מיוחד, פשוט גירסא לא טיפוסית לרכב רגיל. בכל אופן, יש מספר מועמדים לרכישה. 8) או אולי בכלל אשתגע ואקנה את המועמדת הגדולה ואשאיר את המרצדס גם. :twisted: יש לי עוד שנה לחשוב על זה/לנסות למכור.

דווקא עם רכב הזה לא חוויתי בעיות אחזקה, יש מוסך מאוד מקצועי שאני מטפל בו והם יודעים לטפל ברכב הזה ברמה הגבוהה ביותר (יש להם מחשב, כלים מיוחדים, ניסיוןן ועוד המון יתרונות אחרים).

בנהיגה על המרצדס הזאת יש תחושה מיוחדת שלא חויתי בW220 שמרגישה כמו E מגודלת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה מוסך זה, אם זה לא סוד כמובן?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מוסך זה לא סוד. :)

מוסך פלנט סטאר מוביל בחיפה, ממליץ בחום לכל בעלי המרצדס.

אתר שלהם: http://www.psm4x4.co.il

פורסם

אני אישית מת על ה-140, ובמיוחד על הקופה המדוברת. חבל שקשה עדבלתי אפשרי למצוא 140 באמת שמורה ויפה בארץ...

פורסם

לפות"ש. כיף לקרוא וזה מחזיר אותי להתלבטות לגבי SL500 מ94 נדמה לי שמוצעת מדי פעם למכירה באינטרנט בסביבות 50 אלף ותמיד מגרד לי באצבע להתקשר. כתבה כמו שלך נותנת חשק ואומץ.

פורסם

אכן, מחירים של רכבים האלו לא גדולים במיוחד. ללא ספק לSL יש את הקסם המיוחד שלה. היא מבוססת על שלדת E קלאס W124 ובזכותה הE קלאס גם קיבלה מנוע V8. לSL יש שני גגות: אחד קשיח ששמים בחורף ואחד חשמלי (אגב מנגנון מאוד יקר לתיקון). אם תחליט שאתה קונה SL, תוודא שיש את שני הגגות.

להבדיל מגירסת קופה של הS קלאס, לSL יש גם גירסאות עם מנוע 6 צילינדר, לאומת הקופה הגדולה שבאה עם מנועי V8 וV12 בלבד.

יש גם גירסת קופה לW124 זמינה עם מנועי 6 צילינדר.

חלומות נועדו להגשים את עצמם. אם אתה חולם על רכב כזה ויכול להרשות לעצמך, עדיף להחזיק אותו לפחות תקופה כלשהי ואז נשארים זכרונות של חויות לכל החיים. הרכבים האלה מזדקנים, הולכים ונעלמים.

לי יש דגמים של כל הרכבים שהיו לי, כאשר אני לוקח את הדגם לידיים, אני נזכר בהרגשה של נהיגה בכל אחד מאותם רכבים - זה גורם לחוות שוב זכרונות על חויות האלה.

אם אתה חולם על רכב כלשהו שהוא זמין לרכישה ואתה יכול להרשות לעצמך, עדיף תתקשר לבעלים. מה כבר יכול להיות? מקסימום תראה את הרכב מקרוב ותסע בו קצת. אני בדברים כאלה הולך עם הלב. כל רכב שהיה לי, השאיר אצלי חותם בלתי נשכח ואני שמח שהייתה לי ההזדמנות לחוות את זה.

• תוכן חדש...