Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק כמו ב-i35, מעצבן רצח

הציעו לי להתקין בקליאו, העדפתי מסיבות יופי ולא רציתי שיתעסקו לי באוטו

אצלי בפוקוס יש לי ניסיון עם 4(!) התקנות של חיישנים.

1. החיישנים שהותקנו כשקיבלתי את הרכב

2. חיישנים שהותקנו מאוד נמוך לאחר תאונה והחלפת פגוש אחורי

3. בגלל שהנ"ל היו נמוכים וציפצפו תמיד התקינו לי עוד (!) 4 חיישנים כ 15 ש"מ מעל הקודמים

4. לאחר שהקצין רכב ראה את הבדיחה הזאת הוא הורה לחברת הליסינג לשים פגוש חדש ולהתקין חיישנים בצורה נורמאלית.

רק החיישנים מסעיף 1 ו3 עבדו תקין, השאר ציפצפו על ימין ועל שמאל, והחיישנים הנוכחיים מצפצפים כשאני עושה רוורס ויש מאחורי מדרכה, שבשום פנים ואופן לא פוגעת ברכב.

החיישניים הנוכחיים הותקנו בצורה לא סימטרית ומכוערת, כך שלמדתי שזה לא קשור לחיישנים אלא להתקנה.

פורסם

לי היה קטע בסוכנות, הנציג של רנו אמר שהוא מתנגד שאני אתקין מסיבות אסטטיות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ב-c3 פיקאסו גם מגיעים חיישני רוורס מקוריים. כך גם בC4 פיקאסו החדשה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ב C3 פיקאסו ידנית שעלתה 99K ש"ח הם היו מקוריים, עם כפתור ביטול ועם השתקה אוטומטית של המערכת.

ב 2008 ידנית שעולה 106K ש"ח הם מקומיים, גרועים ובקושי שומעים אותם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

על סמך מה אתם אומרים שהחיישנים מקוריים? זה שהם שקועים ומתמשקים לרכב? יש המון חיישנים שעושים את זה והם לא מקוריים.

מעטים הרכבים שמגיעים מהיצרן עם חיישנים מקוריים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הכל שאלה של עד כמה הדיל שסגר היבואן היצרן ישתלם לו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני מתאר לעצמי שברור לכם שזה לא המחיר היקר של החיישנים אלא מחיר "אני לא רוצה להביא לך אותם ואם אתה מתעקש, תכין את הוזלין".

ממילא היה מדובר בהזמנה כי הרכב לא היה במלאי. או כדברי הנציג: ״אפשר לעשות מה שבא לך״.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...