Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לא מבין בכלל בכל מה שקשור לדברים כאלו ברכב ניסיתי לקרוא קצת בפורום ולהתאים את התקציב שלי למשהו ריאלי.

לא חשוב לי משהו יותר מידי מיוחד ומצידי אם אפשר משהו זול יותר אז עדיף, פשוט לא את הזבל שיש לי שמעולם לא הוחלף. חשוב לי סאונד סבבה גם בווליום גבוה לא מידי וגם שיהיה יציאה לקבל AUX יתכן שאני ירצה להוסיף גם דיבורית בתוספת תשלום אבל אני לא יודע אם זה קשור בכלל.

בקיצור מה שתכתבו לי פה כולל איפה לקנות ולהתקין באזור השרון/ תל אביב אני אהיה מרוצה (:

פורסם

כשאתה אומר מערכת, אתה מתכוון רק ליחידת הראש (HU)? או כזו שכוללת גם רמקולים, מגברים וכיוצב'?

האם יחידת הראש בגודל סטנדרטי או כפול (2DIN)?

פורסם

צפיתי בכמה וידיאוים כדי לקבל מושג בסיסי בנושא - אז אני בעצם צריך יחידת ראש עם חיבור לAUX ואם לא יקר מידי אז BT. חוץ מזה טויטר. וופר לא כזה חשוב לי אבל אני לא ממש יודע הבנתי שצריך מגבר בשביל וופר אבל לא יודע אם גם בשביל טוייטר, בכל מקרה גם אם מגבר וופר לא משהו רציני מידי, יותר חשוב לי תדרים גבוהים מאשר נמוכים - Treble יותר מ Bass היחידת ראש סטנדרטית מקווה שלא כתבתי שטויות אבל נראה לי שלמדתי כמה דברים.

פורסם

צריך לבדוק אם ניתן להתקין אצלך ברכב רמקולים 6X9 על המגש האחורי.

יש שם מגש פלסטיק עם רמקולים 6.5 אינצ אם ניתן לפרק אותו אפשר לבנות במקומו מגש מעץ MDF עם ציפוי לבד.

במידה ולא ניתן האופציה המועדפת היא

הוספה של מגבר וסאב עם סט קומפוננט קדמי בלבד

או אם אתה רוצה אופציה זולה במיוחד

שימוש ברמקולים קוואסליים 6.5 בלבד עם רדיודסיק.

תלוי כמה אתה רוצה ללכת רחוק עם העניין.

פורסם

אני לא יודע כמה זה משנה הרמקולים האחוריים, יותר נראה לי להוסיף רמקולים מקדימה ותוספות, חשוב לי בעיקר האיכות של הסאונד ושל קשת הצלילים, אבל הרמקולים מאוחרה זוועה אז פשוט צריך לנתק אותם? בקיצור אם אני רוצה משהו רק מקדימה עם אופציה לדיבורית BT משולב מה אפשר לעשות? בתקציב של 2,500 כולל התקנה.

• תוכן חדש...