Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתייעץ אם בעלי הניסיון השכרת רכבים בארצות הברית.

אני צריך להזמין רכב ל 11 יום בארצות הברית בלאס וגאס.

מישהו התנסה עם סוכניות Dollar ו Thriffty?

האם הסוכנויות אמינות? מה כדאי להוסיף לחבילה?

האם האתר Rentalcars.com אמין? ( מרכז בתוכו את טריפטי ודולר, עם מחירים מאוד נוחים).

הצעות והמלצות מבעלי ניסיון יתקבלו בברכה :).

תודה מראש.

פורסם

אני אישית משכיר תמיד מאנטרפרייז, בערך 5-6 פעמים בשנה, שירות מעולה, זמינות רכבים מצויינת ומחירים נוחים.

לא צריך להסחף, ביטוח רגיל וזהו.

haters will hate

פורסם

מצטרף להמלצה על אנטרפרייז.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רק תיזהר מהמשטרה. הם בכל מקום, גם באמצע שומקום, לא משנה כמה פנוי ורחב הכביש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהמשך להערה של falou על המשטרה, אני ממליץ בחום לצפות בפחד ותיעוב בלאס ווגאס. סצינת ההתמודדות עם ה Highway Patrol שימושית במיוחד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני כחודש הhighway patrol הורידו אותי מהכביש, אחרי שעקפתי ניידת ב132 מייל לשעה, שתיים לפנות בוקר, הדליקו מאחורי אורות של איצטדיון.

באנטרפרייז אפשר להחזיר רכב איפה שרוצים, רק בחשבון שכל חברה תגבה ממך כדולר על קל כל מייל של מרחק בין איפה ששכרת לאיפה שהחזרת.

haters will hate

פורסם (נערך)

אם עדיין רלוונטי מציעה לבדוק באלאמו, יש להם נציגות גם בארץ.

שכרתי מהם כבר 3 פעמים בארה"ב, פעמיים מתוכן היו במסלול שתיארת (וגאס לשדה התעופה בסן פרנסיסקו). המחיר שלהם זול, המכוניות במצב תחזוקה מצויין, ומעולם לא נתקלתי בבעיה בשירות, תמיד היה מהיר ויעיל, עם חיוך.

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...