Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי התלבטות קשה לגבי שני רכבים והייתי רוצה עזרה בהחלטה...

אפשרות ראשונה פיג'ו 206 שנת 2001 עם 125000 קילומטר דגם משופר במצב טוב עוד לא לקחתי לבדיקה וההצעה שלי עלייה היא 7000 ש"ח

האפשרות השניה היא יונדאי גטס 2004 עם 205000 קילומטר הייתה תמיד ביד פרטית במצב טוב לקחתי אותה לבדיקה ובמוסך אמרו שהאוטו במצב טוב והמוכרת היא ידידה טובה של אחי כך שאני יודע שהיא לא תשקר בנוגע לרכב וההצעה שלי עליה היא 6900 ש"ח

יש לי מספר שאלות

1. האם הפיג'ו הוא באמת רכב שכדאי להתרחק ממנו כמו שכולם אומרים לי?

2. האם הקילומטראז של היונדאי צריך להבריח אותי (קחו בחשבון שהמוסכניק אמר שתוחלת החיים שלה עוד ארוכה והיא תגיע ל400000 ק"מ והיא הייתה שמורה לכל אורך הדרך)?

3. והאם באופן כללי קילומטראז גבוהה באוטו צריך להרחיק אותי מהרכב?

הדלק ביונדאי גטס לא מפריע לי רק הקילומטר.

תודה לכולם

פורסם

כמה דברים,

א. לא ציינת את סוג תיבת ההילוכים בשני הרכבים, זה חשוב.

ב. היות ובשני המקרים לא מדובר על "מציאה" תצטרך ללכת לפי הפחות גרוע.

ג. אני מכיר אנשים שנוסעים על פיג'ו 206 ומאד מרוצים, אם הרכב שאתה מסתכל עליו הוא עם תיבה ידנית ועם היסטוריית טיפולים מלאה אז לדעתי הוא יכול להיות אופציה טובה מאד.

ד. לא מכיר גטס מקרוב, אבל בוא נגיד שלא הייתי שם את כספי לגלות כמה באמת המנוע יכול לעבור. ייתכן מאד ובתחזוקה נאותה המנוע באמת יכול לעשות 400,000 ק"מ, אתה בטוח ברמת התחזוקה של גטס שראית? נוזל קירור איכותי? טיפולים בזמן? שמן מנוע איכותי?

ה. בדקת באיזו רמת איבזור הגטס מגיעה? הרוב שנמכרו היו ללא abs ועם כרית אויר אחת, זה לבדו מספיק בשביל לפסול את הדגם מקניה.

פורסם

בשניהם הדגם הוא אוטומט

היונדאי כמו שציינתי עברה בדיקה במוסך

הפיגו לא עברה

השאלה שלי לגבי הקילומטר זה באמת צריך לפסול אותי מלקנות רכב העובדה שהאוטו נסע 205000?

פורסם

בהתחשב בגיל הרכבים, ובעובדה שהגיר אוטומט, לי אישית יש העדפה לגטס שציינת.

מה זה "דגם משופר" ב206? אתה מתכוון לרמת הגימור XT, או לשיפורים עצמאיים אחרים? מההיכרות שלי עם ה206 האוטומטיות, בפרט ברמות הגימור ה"מפנקות" יותר- הן לא מזדקנות יפה. וזה חוץ מהגיר שלא נוטה להאריך חיים (ועולה הון לשפץ, פעולה שעדיין לא מבטיחה תקינות לאורך זמן).

מכיוון שלקחת את היונדאי לבדיקה, אתה בוודאי כבר יודע להעריך את ההשקעה הכספית הדרושה ליישור קו ברכב, כך שגם זה פקטור לחיוב. מומלץ, עם זאת, לא לסמוך יותר מדי על הבטחות של "חברה של אח", ולבדוק היטב את כל מה שדורש בדיקה. בתקציב שלך אין הרבה מקום להימורים, צריך לנסות לצמצם הוצאות מיידיות והפתעות כמה שרק אפשר.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...