Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפסי פלסטים אצלי בדלת בעיקר דהו ונראים לא טוב, אשמח אם מישהו ימליץ לי על חומר שאפשר לתבוע/לשחזר ולחדש איתו את הפלסטיק ואיך לעשות את זה לבד

תודה!

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
הפסי פלסטים אצלי בדלת בעיקר דהו ונראים לא טוב, אשמח אם מישהו ימליץ לי על חומר שאפשר לתבוע/לשחזר ולחדש איתו את הפלסטיק ואיך לעשות את זה לבד

תודה!

שלב א' - ניקוי יסודי - POWER CLEAN - תרסיס 500 סמ"ק - 69 ש"ח

שלב ב' - שחזור ושימור - OPTI BOND - תרסיס 250 סמ"ק - 39 ש"ח.

יש מצב שתצטרך לחזור על שלב ב' פעמיים אבל החומר אמור להספיק לכך בלי בעיה.

לגבי ה-POWER CLEAN ישאר לך כמעט מיכל שלם אבל יש לו הרבה שימושים אחרים ברכב.

בברכה,

אבישי

פורסם

מצטרף להמלצה על פן (רק אל תשרוף ת'ידיים). אופציה נוספת וזולה, אבל לטווח קצר יחסית - מריחת קרם נעליים שחור - בשיא הרצינות.

פורסם

תודה

על החומרים אבדוק יותר לעומק מחר

בקשר לפן, אין לי גישה לתעשייתי, מצטרף לשאלה האם אחד רגיל גם יכול לעבוד

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מקפיץ קלות לטובת מי שמעוניין בשיחזור (כמעט) תמידי לפלסטיקה גמורה.

מציעים ב detailed clean את המוצר אולי הכי טוב שקיים לנושא זה, gtechniq c4 30 ml בהנחה נחמדה מאוד, סביבות 41 פאונד לאחר משלוח.

זול מאוטוסטור בכ 30-40 שקלים.

מומלץ, נצלו את מחיר המשלוח שכבר שילמתם על מוצר עם משקל מינימלי, אפשר "לדחוף" עוד הרבה מוצרים טובים באחלה הנחות.

"יאללה בירי".

פורסם
במקרה ויש לך גישה לפן תעשייתי, כנראה שהרווחת.

לחיצה על התמונה תפתח וידאו:

th_112_3985.mp4

+1

מומלץ מניסיון.

פורסם
במקרה ויש לך גישה לפן תעשייתי, כנראה שהרווחת.

לחיצה על התמונה תפתח וידאו:

th_112_3985.mp4

ראיתי את הסירטון , מדהים , אבל למה לא לשפשף עם נייר לטש ואז למרוח לכה/אוטם לשמירת הצבע ?

מה הפן עושה, "אוכל" את השכבה הפגומה של הפלסטיקה , גם נייר שיוף יכול לעשות את זה לא ?

פורסם (נערך)

אוקיי,

התהליך בוצע על הרכב הקודם שלי, סיאט איביזה 08 FR, על פסי הפלסטיק בדלתות.

הרכב עבר תאונה בצידו השמאלי (שפשפוף של הדלת) ויצר סימני "מתיחה" לבנים על הפס, הרכב היה אצל פחח, תיקן את הדלת וכששאלתי מה לגבי הסימנים, שם חומר כלשהו (שומני) שגרם לצבע להיות "כהה" שהחזיק כמה ימים (ב-2 הדלתות הפסים היו דהויים ואת החומר שם על שניהם כאות "מחווה"), זה לא עזר יותר מדיי בצד של התאונה אך היה לשביעות רצוני (בלית ברירה).

אחרי כמה ימים ראיתי שהצבע חוזר להיות דהוי והסימנים הלבנים מתחילים לבלוט יותר,

מאון לאון, המליץ לי על השיטה פועל שעבד במפעל עם אבי, לקחתי את הרכב למפעל, הוצאנו את הפלסטיקים, התחלנו לעבור על הפלסטיקים עם פן כפי שניתן לראות בוידאו,

לאחר שהצבע חזר לעצמו, זכור לי שמרח חומר כלשהו (נדמה לי שזה היה טרפנטין אך סביר להניח שאני טועה, אם תרצה אנסה לברר) על הפלסטיקים.

דגש, למי שמכיר את הרכב,

הפסי - פלסטיק בדלתות היו קצת מחוספסות, אחרי התהליך הן היו פחות מחוספסות בחלקים מסויימים, ככל הנראה עברנו יותר מדיי פעמים עם הפן, רצוי לשים לב לזה.

הצבע החזיק 4 חודשים בערך עד שהרכב נמכר.

משהו ספציפי שתרצה לדעת ? סה"כ התהליך לא מסובך.

עריכה אחרונה על ידי DWK
  • תוכן חדש...