Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנמיסיון עם דברים דומים קשה מאוד להדביק מקומות כאלה ושזה יחזיק מעמד אז עדיף לפרק את כל הדלתית ולהשאיר תא פתוח

מנסיון שלי אתה צודק. לאחר שאני אבדוק בעצמי את הפנל אחזור לדווח.

כול הדבקים המיועדים להדבקת פלסטיק צריכים שטח חתך יחסית גדול בכדי שההדבקה תחזיק מעמד.

איזה כייף לי :)

פורסם
זה באמת מחדל שאחרי 9 שנות שימוש החלק פתאום נשבר.

איתמר

זה ממש לא קשור לגיל הרכב והחלק הזה יכול להשבר 3 פעמים בתשע שנים. זו מחלה ידועה של הקורולה ואני מכיר הרבה אנשים עם הבעיה הזו.

פורסם

תיקנתי והתיקון החזיק מעמד אלא שכאשר הדלתית היתה פתוחה ניתן היה לראות את חתיכת פח האלומינים שהוספתי כדי לתקן, וזה כמובן לא הכי נאה. בכל זאת, כשהדלתית היתה סגורה הכל נראה רגיל.

אין אפשרות להדביק פין פלסטיק שבור. אף דבק לא יחזיק את הפין הקטן הזה. צריך לשחזר את הפין מחתיכת פח אלומינים שגזורה ומכופפת כאשר האיזור המכופף מתפקד במקום פין הפלסטיק המקורי.

יהודה

פורסם

מצטער. זה היה מזמן והרכב (קורולה 2004) כבר לא ברשותי. הסתכלתי בקורולה אחרת ונדמה לי שהתכנון שונה ממה שאני זוכר.

לזכרוני, אז הצמדתי את פח האלומינ' לדופן השמאלית של התיבה (הדופן הקרובה לצד הנהג) מבפנים ע"י ברגים קטנים. מפחית אלומינ' זו בלטה חתיכת אלומינ' ברוחב של פחות מ 2 מ"מ לכיוון תא הנוסעים. כופפתי אותה ב 90 מעלות כך שתצביע לכיוון הדלתית ותשמש במקום פין הפלסטיק המקורי שנשבר.

לא זכור לי קפיץ.

בהצלחה

יהודה

פורסם

בשרשור הזה:

http://www.toyotanation.com/forum/132-9th-gen-corolla-1st-gen-matrix-2003-2008/319273-broken-storage-slot-door-05-a.html

מספרים גם על תיקון דומה למה שעשיתי בזמנו, אלא שמדביקים במקום חיבור בברגים. אולי תחפש הודעות דומות בפורום הזה , או אפילו תשאל שם.

בהצלחה

יהודה

פורסם

שלום,

בבעלותי קורלה 2005

לפני מספר שנים סידרתי את הבעיה בעזרת חוט תיל קשיח [יוצרים ציר]

מצ"ב תמונות

יש צורך לפרק את הקונסולה, מאוד פשוט, עבודה של שעתיים בלי למהר

חפש ספרות טכנית ברשת...

דבק לא יעזור לך, אולי לתקופה קצרה

20140827_173835.jpg20140827_173748.jpg20140827_173755.jpg

פורסם

אהבתי.עבודה יפה ומדוייקת.

בתא הזה יש מחלה שהציר נשבר. הוא בגודל של 2 מילימטר. אני חושב שבמודל 2007 סידרו את ה "מיפגע" הזה. ב 2003 שהייתה לי דאז זה גם נשבר. אבל מוציאים את הדלת ויש תא איחסון מה הסיפור זה גם נראה טוב.

זניח.שאלו יהיו הצרות שלנו.....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
שלום,

בבעלותי קורלה 2005

לפני מספר שנים סידרתי את הבעיה בעזרת חוט תיל קשיח [יוצרים ציר]

מצ"ב תמונות

יש צורך לפרק את הקונסולה, מאוד פשוט, עבודה של שעתיים בלי למהר

חפש ספרות טכנית ברשת...

דבק לא יעזור לך, אולי לתקופה קצרה

[ATTACH=CONFIG]393568[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]393569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]393570[/ATTACH]

תיקון יצירתי מאוד סחתיין עליך

• תוכן חדש...