Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה טובה שלי בעלת טויוטה ראנקס שנת 2006 רמת גימור GLI שלחה לי תמונות של פנל מגירה (תא איחסון) שהתפרק בצידו האחד.

אני עדיין לא ראיתי את הרכב לכן אשמח לקבל טיפים מבעלי ניסיון כיצד לתקן את הפנל.

האם קיים קפיץ בצידי הפנל ?

IMG-20140820-WA0006.jpg

IMG-20140820-WA0005.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

מחלה ידועה של הקורולות מאותן שנים. החיבור שם כ״כ עדין שגם אם תדביק אותו, הוא ישתחרר. החלק הזה בא יחד עם הקונסולה והמחיר שלו אצל היבואן מופרך. ממליץ לחפש בפירוקיות.

פורסם

אכן יש שם קפיץ אך לא בו הבעיה. בדיוק איפה שהקפת באדום יש פין פלסטיק שהוא חלק מהקונסולה. הפין הזה נוטה להשבר. גם בראנקס שלי הוא שבור ואני כבר הרבה זמן זומם לעשות משהו בנידון אבל לא מגיע לזה. אשמח אם תעדכן במידה ותפתור את זה.

פורסם

זה באמת מחדל שאחרי 9 שנות שימוש החלק פתאום נשבר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה באמת מחדל שאחרי 9 שנות שימוש החלק פתאום נשבר.

איתמר

אם נשבר חלק כלשהו ברכב אחרי 9 שנים זה לא מחדל.

אבל אם אותו חלק בדיוק נשבר באותו מקום בדיוק בהרבה מכוניות מאותו דגם לאחר 9 שנים - זה מעיד על תכנון לא הכי מוצלח או בחירה בחומר לא מספיק עמיד.

פורסם

טוב,זה בגלל שהיא יוצרה בטורקיה :wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש להניח שמדובר בציר פלסטיק עדין ושביר, ועדיין, החלק החזיק 9 שנים.

לא הייתי ממהר להחליף, אולי ניתן להדביק.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנמיסיון עם דברים דומים קשה מאוד להדביק מקומות כאלה ושזה יחזיק מעמד אז עדיף לפרק את כל הדלתית ולהשאיר תא פתוח

• תוכן חדש...