Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפשת רכב חסכוני ואמין לנסיעות יומיומיות לירושלים (בערך 65 ק"מ לכל כיוון).

אני מעוניינת רק בגיר אוטומט בתקציב של 40K-60K.

ההעדפה הראשונה שלי היא דייהטסו סיריון אבל אולי היא לא תעמוד בקילומטראג' כזה ובעליות לירושלים כל יום לאורך זמן (אולי אני טועה).

אופציה שניה היא סקודה פאביה אבל אחרי ניסיון שלי עם פולקסווגן פולו התחזוקה שלה אולי תהיה יקרה מדי??

אופציות נוספות הן סוזוקי סוויפט / יונדאי i20 / מאזדה 2 או אולי בכלל עדיף רכב משפחתי שיהיה חזק יותר או כל הצעה אחרת...

חשבתי גם על רכב חדש עם אחראיות אבל השיקול שלי הוא שהירידת ערך שהרכב סופג בשנתיים- שלוש הראשונות היא גבוהה מעלות הטיפולים של רכב שנת 2009-2011

מה דעתכם?

פורסם

65 ק"מ לכל כיוון, כלומר כל יום לנסוע 130 ק"מ, וכל זה על רכב בנזין?

לא ולא.

ממליץ בחום לחפש רכב דיזל או רכב על גז. יותר חכם ויותר כלכלי.

התקציב הזה קצת בעייתי לרכב אוטומטי דיזל, אבל אני מאמין שעם קצת סבלנות ימצא אקזמפלר שמור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אין צורך ברכב עם 5 מקומות ממליץ על סיאט מיי רובוטי,כוח לא חסר למרות המנוע 1000,די מרווח,תא מטען סביר לרכב קטן,צריכת דלק מעולה

• תוכן חדש...