Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג לdeh-80prs מתבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם, אחרי תסביכים קשים החלטתי ללכת על 80prs זה בדרך כמה ימים והוא שלי, השאלה שלי היא איך מכוונים דבר כזה?! ראיתי סרטון של כל הכיוונים ונדהמתי זה ניראה סיפור רצח!

תכלס זה אמור להיות לפי האוזן שלי אבל יש רעיון אחר?

תודה וערב טוב

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

לא כל כך סיפור כמו שאתה חושב.

לפי דעתי תתחיל מכיוון HPF LPF

אחרי זה תעשה כיוון עם המיקרופון.

ואז בסוף קצת אקולייזר. לפי האוזן

פורסם

המיקרופון , מה מכוון שם?

תודה !

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

אהה הבנתי אותך, אני צריך להניח אותו על המושב של הנהג כזה?

פורסם

כן במשענת ראש, כעיקרון המטרה שזה יהיה באזור שהאוזניים שלך נמצאות בדרך כלל.

עד כמה שזכור לי בדגם הזה הכיול הזה עושה גם אקולציה קטנה, ככה שהסוף אתה לא צריך יותר מטאץ קטן.

פורסם

לא מחבר אקטיבי או משהו, מחבר רגיל ופשוט, זה אפשרי לא? , אני מחבר אותו לזוג מגברים : jl audio g4500 שמורכבים אליו קומפוננט של הרץ אנרג׳י ואחורה Mac audio וטוויטרים של מורל ומגבר שני זה jl audio slash 500/1v2 שמחובר אליו סאב שלdc lvl 2 , חמוד כזה עד שאחליף את הקומפוננט שלי, חוסך לזה

פורסם

אז זה טעות לעשות את הצעד הזה?

פורסם

קיבלתי את המכשיר לפני חודש מכשיר באמת מדהים.

קצת קשה בהתחלה להבין איך לעבוד איתו, אבל בסופו של דבר מתרגלים.

עשיתי כיווינים בעזרת המיקרופון וגם ידני.

עם המיקרפון זה פשוט לא זה. נשמע טוב אבל חסר משהו.

חוץ מזה שTA עטשה סלט אחד גדול. מנחית צד אחד ב3DB חותך צד שני בסלופ24 את הטוויטר חותך בשונה מהטוויטר השני. בקיצור סלט

אז העדפיתי לעשות כיון ידני

פורסם

אני מסים עם אריק. אתה מתחיל באחת מנקודות המוצא הטובות שניתן להתחיל איתן לטעמי בתחום. ככל שהזמן יעבור תוכל לנצל עוד ועוד אופציות ביחידה עד להגברה אקטיבית מלאה וכיוונים מלאים של מערכת 3way ברמה מאוד גבטהה מבלי להרגיש חוסר כלשהו או מגבלה מתחום הhu.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הבנתי אותכם ממש תודה, אני אומר שאני אקבל אותו אני אשחק בו קצת, אם זה לא ילך אני אפנה לכולכם חחח, תודה רבה רבה, אין עליכם באמת!

• תוכן חדש...