Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכום הכתובה

eladbe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה זה בדיוק? :roll:

100 ימי עבודה שלך

200 אם היא בתולה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהתכוונת לשאלת המליון זוזים.

אבל תודה על הפוסט, תמיד כיף לראות כמה קל ופשוט היה לי להתחתן בלי כל הדרק מיט פפר הזה של הרבנות. :screwy:

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

אכן.

הכי טוב לא להתחתן בכלל ולהישאר ידועים בציבור.

יש לזה רק יתרונות.

כמובן שאין בעיה לעשות אירוע מפואר אם רוצים.

אם ממש ממש רוצים שיהיה רשום 'נשוי' בחתיכת נייר המנויילנת עם הכריכה הכחולה שתקועה באיזו מגירה בבית, אז האופציה העדיפה היא בקפריסין.

לא יקר, לא משפיל, זריז (ניתן להגיע בטיסת הבוקר של אייר סייפרוס ולחזור עוד באותו יום בטיסה של 10 בלילה) ואין כתובה.

אם מתעלמים משתי ההמלצות האלו אז לפחות לרשום סכום סמלי בכתובה.

תתייחס לזה בתור ערבות בנקאית שאתה נותן לבעל דירה.

היית חותם על ערבות של מליון שקל?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם ממש ממש רוצים שיהיה רשום 'נשוי' בחתיכת נייר המנויילנת עם הכריכה הכחולה שתקועה באיזו מגירה בבית, אז האופציה העדיפה היא בקפריסין.

לא יקר, לא משפיל, זריז (ניתן להגיע בטיסת הבוקר של אייר סייפרוס ולחזור עוד באותו יום בטיסה של 10 בלילה) ואין כתובה.

כך עשינו. מה שחסר מהתיאור פה הוא רק מה שבא אחרי - איך שסיימנו את הטקס הקצר, הלכנו לתקוע צ'יזבורגר וצלעות ב TGI Friday's על הטיילת, ואז תפסנו שינת לילה טובה לפני טיסת ההמשך לשבוע באיטליה עם אאודי TT. אם תשאלו אותי - אם כבר נופלים, זו הדרך.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

פות"ש, אני אחזור על מה שאמרו פה בשביל לחקוק את זה היטב בזכרונך--הכתובה היא הסכם משפטי מחייב, עד כמה שזה נשמע הזוי. אתה לא יודע מה החיים יגלגלו עליך, אז אל תתקע לעצמך גול. לא 50K ולא 20K ש"ח. אתה רושם 200 זוזים או ח"י שקלים או משהו סמלי דומה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בגדול זה הסכם בין בני זוג.

אז זהו - שלא: זה חוזה בין החתן (להלן "הקונה") ובין אבי הכלה (להלן "המוכר") ודמי הכתובה הם למעשה שווי הנכס (להלן "בת הזוג") במקרה של חו"ח גירושין. בת הזוג לא מעורבת בתהליך הכתובה.

ולשאלת פות"ש: אם כבר חתונה כדת משה, אני הייתי מציין שם כפולה כלשהי של חי (180, 1800 - לא יותר מזה), גם כיון שיש לזה משמעות סמלית עבור מי שמאמין בזה, וגם כיון שאם במקרה גירושין (חו"ח) יחייבו אותך בדמי הכתובה, זה לא יגרום לך לפשוט רגל.

פורסם
יש לי חבר שרשם מליון שקל.

אל תעשה את השטות הזו.

אז זהו שחבר שלך אולי מחרטט אותך כי ממה שהרב שחיתן אותנו הסביר אי אפשר לרשום סכומים כאלה.

או שהרב שלי טעה או שחבר שלך חירטט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש מספיק אנשים שרשמו סכומים הזויים , אני אישית שמעתי על 3 מליון .

בגדול יש רבנים שמונעים מהחתן לרשום סכומים לא הגיוניים ויש כאלו שלא .

אם אני זוכר נכון הסכום בזוזים הוא 200 זוזים וזה שווה ערך למחייה של שנה!!! יש חישוב שזה בערך 250 אלף ש"ח

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

בשורה התחתונה הכתובה היא לא מקום להתבדחות, פשוט לרשום סכום סמלי וזה הכל.

אני אישית רשמתי 180 (10 פעמים חי...).

צריך לזכור שאם חלילה מגיעים למצב של גירושין האישה יכולה לתבוע דרך בית הדין הרבני את גובה הסכום הרשום בכתובה.

אגב, למרות שאני התחתנתי כדת משה וישראל אני אישית העדפתי חתונה אזרחית, פעם ראשונה כי אני חושב שכל מוסד הרבנות הינו מוסד חולה ורקוב מהיסוד ופעם שניה כי אם חלילה מגיעים לגירושין- יש מצב שההתמודדות האישית עם פירוק המשפחה תיהיה יותר קלה מההתמודדות עם החצץ שהרבנות הולכת להאכיל אותך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כדי שזה יהיה מתועד - אם מתגרשים (מה שסביר בשלושים אחוז) מומלץ לעשות זאת בגישור ולא בעימות. לבתי הדין לענייני משפחה יש יחידות סיוע שלמרות שהן מוטות (בצדק) לצד הילדים ומשתמע מכך ברב הפעמים - האישה, עדיף לעבוד במסגרתן ביעילות ובזול ולא דרך עורכי דין שיפשיטו את שני הניצים מנכסיהם.

מזל טוב כבר אמרנו? :wink:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב למזלי לארוסה שלי ממש לא איכפת מהכתובה אז החלטנו ביחד ללכת על התאריך הכרות שלנו 2.07.12 זאת אומרת 20712 שזה כבר סכום הגיוני

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בשורה התחתונה הכתובה היא לא מקום להתבדחות, פשוט לרשום סכום סמלי וזה הכל.

אני אישית רשמתי 180 (10 פעמים חי...).

צריך לזכור שאם חלילה מגיעים למצב של גירושין האישה יכולה לתבוע דרך בית הדין הרבני את גובה הסכום הרשום בכתובה.

אגב, למרות שאני התחתנתי כדת משה וישראל אני אישית העדפתי חתונה אזרחית, פעם ראשונה כי אני חושב שכל מוסד הרבנות הינו מוסד חולה ורקוב מהיסוד ופעם שניה כי אם חלילה מגיעים לגירושין- יש מצב שההתמודדות האישית עם פירוק המשפחה תיהיה יותר קלה מההתמודדות עם החצץ שהרבנות הולכת להאכיל אותך.

אתה בטוח לגבי זה?

למיטב ידיעתי לא משנה איפה התחתנת, אפילו בקפריסין, הגירושין עדיין מתבצעים ברבנות...

• תוכן חדש...