Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגב אומר שצריך מיטה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בחודש האחרון הופיעו כאבי גב בגב התחתון מהמרכז שמאלה שהקרינו גם על רגל שמאל.

המצב התדרדר והגיע לכך שהתנועה היחידה שלא גרמה לכאב הייתה ישיבה ב כ-90 מעלות.

לאחר ישיבה של כחצי שעה הייתי מאבד תחושה ברגל שמאל, אם הייתי נעמד, התחושה הייתה חוזרת ואיפה כאב בלתי נסבל בירך.

אם הייתי שוכב על הבטן הגב והרגל היו כואבים ואם הייתי מתהפך הכאב בגב היה מאוד חזק עד בלתי נסבל.

התחלתי לעשות מתיחות מסוגים שונים המיועדים לשחרור הגב התחתון ולאחר מכן תרגילים לחיזוק האזור וכל הכאבים נעלמו לגמרי.

לנוכך הנסיבות לא ישנתי במיטה הישנה במשך 5 ימים והרגשתי ממש טוב

אתמול חזרתי לישון במיטה הישנה והיום בבוקר הכאבים ברגל החלו לחזור ואיתם תחושת אי נוחות מסוימת בגב התחתון.

איזה יצרן מיטות הייתם ממליצים לבדוק, אולי דגם מסוים?

תודה מראש לכל המגיבים

פורסם

כל זה לא קשור למיטה

אולי למזרון

רק אולי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תתחיל מביקור אצל אורתופד.

בתור אחד הסובל מפריצות דיסק גם בצוואר וגם בגב התחתון (עם הקרנות לגפיים) לאחרונה אחרי ביקור מאוד ארוך בו שכבתי ארוכות על הרבה מזרנים, מצאתי את מבוקשי בעמינח - מזרן די קשיח מדגם POEM ששיפר לי את איכות השינה והפחית את כאבי הגב שלי באופן משמעותי.

(ניתנת גם תקופת ניסיון, כל עוד אתה מוריד את הניילון)

• תוכן חדש...