Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנויות רכב בעיר רהט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר שם חנויות טובות שאפשר לקנות ציוד לרכב ? מחירים? או פרוקיות באזור? בטוח לנסוע לשם "להסתובב"?

אשמח לקבל כול מידע בנושא תודה

פורסם

דווקה בזמנו סיפרו לי שהיה עובדת במוסך הזה, יהודיה שגרה באחד הקיבוצים באזור, כמזכירה.

לא יודע מה המצב כעת.

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שמבינים ענין

ומתקנים שם את הרכבים שלהם

החוות דעת דווקא טובות מאוד

גם בעבודה וגם במחיר

אבל עם כל הכבוד אני מעדיף לתת פרנסה ליהודי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם (נערך)

הרבה אנשים "נכנסים" לרהט, למוסכים, גם להעביר טסט, גם לפחחי רכב, ד"א גם למכולות ולתחנות דלק, אפילו למסעדה טובה שיש שם... רחמנא ליצלן.

גם הרבה מתושבי רהט נכנסים ל"ארץ" ואפילו בלי דרכון...

ובלי כל כבוד, אני מעדיף לתת פרנסה למי שנותן לי את התמורה הכי טובה, שיהיה נוצרי מומר שנשוי ליהודייה עם גיס ערבי.

עריכה אחרונה על ידי loty

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ולשתות קפה בתל אביב כן בטוח?

ללכת עם החברה שלך בחניון בשעת לילה מאוחרת בכדי להגיע לרכב ולהתפלל שלא יאנסו אותה מול העיניים שלך כן בטוח?

מוזר קצת שעוד לא ננעל על רקע פוליטי.

שמעתי שבפתח תקווה יש חבורות של ניאו נאצים שמסתובבים שיכורים בלילה - אל תיכנס לפתח תקווה!

אל תכנס לבני ברק עם אודם על השפתיים - החרדים הקיצונים שם ירסקו לך את הגולגות בסקילה או אפילו בלי אודם על השפתיים - סתם בגלל שמשהו שתעשה בלי כוונה יתפס אצלם כחילול קודש (ואני יודע את זה ממקור ראשון שחטף אבן שפה של מדרכה לראש והגיע לבית חולים במוות קליני)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ולשתות קפה בתל אביב כן בטוח?

ללכת עם החברה שלך בחניון בשעת לילה מאוחרת בכדי להגיע לרכב ולהתפלל שלא יאנסו אותה מול העיניים שלך כן בטוח?

מוזר קצת שעוד לא ננעל על רקע פוליטי.

שמעתי שבפתח תקווה יש חבורות של ניאו נאצים שמסתובבים שיכורים בלילה - אל תיכנס לפתח תקווה!

אל תכנס לבני ברק עם אודם על השפתיים - החרדים הקיצונים שם ירסקו לך את הגולגות בסקילה או אפילו בלי אודם על השפתיים - סתם בגלל שמשהו שתעשה בלי כוונה יתפס אצלם כחילול קודש (ואני יודע את זה ממקור ראשון שחטף אבן שפה של מדרכה לראש והגיע לבית חולים במוות קליני)

תגיד לאן אתה הולך ?

אין פה שום קשר לרקע פוליטי או לגזענות.

לא יודע איפה אתה חי, אבל אני 'ביליתי' בשנה האחרונה במגדל העמק ותאמין לי שאתה לא רוצה לנסוע 'לביקור' בנצרת עלית.

כמו שאמרתי, זה לא פוליטי או גזענות זה פשוט המציאות שאי אפשר להסתובב שם בגלל כל המצב בארץ.

ומה נראה לך, שאם לערבי יהיה את האפשרות לפרנס יהודי או ערבי אז הוא יבחר ביהודי ?

יאללה די להתייפיף, הדו קיום בארץ לא דומה לכלום ושום דבר, פשוט סבל להיות באוניברסיטה עם כל הערבים שעושים הפגנות שהרגנו להם איזה מחבל ולך אסור להגיב כי יש להם חופש הביטוי להגיד " צה'ל רוצחים " , פשוט נהדר.

אז בוא תחסוך מאיתנו את הסיפור המגניב שלך עם הבן-דוד בגבול ששיחקתם קלפים בשנת 2002, זאת המציאות ותאכלו אותה איך שאתם רוצים, המיעוט עושה לנו בית ספר ואנחנו שותקים.

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...