Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי קוטב מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועדין מעבר לזה שהמפתח או כלי העבודה יכול לקצר , מה עוד? האם ישנה חשיבות נוספת בפירוק המינוס לפני הפלוס?

שניכם פשוט אטומים עם ראש בקיר, אתם פשוט לא מבינים את הנקודה.

סחור סחור עם ידע יבש שהאכיל אתכם איזה מרצה.

דרך אגב גם אני מגיע מהתחום ועם השכלת הנדסאי, אז מה ? יש לי עוד מלא מה ללמוד ותמיד יהיה לי עוד מה ללמוד ולהעמיק בנושא מסוים, זה מה שמבדיל אותי מהדור הישן , תמיד מוכן ללמוד ומכל אחד, אפילו מכם.

אז במקום לבלבל תבייצים (סליחה כן) תנו כבר מידע מענין.

ללמוד זה מצויין השאלה היא באיזה דרך, להקשיב לאנשים בעלי ניסיון או לנסות בעצמך(לא שחס וחלילה אסור להתנסות בעצמך), פשוט אם 10 אנשים אומרים לך שאתה שיכור כנראה הגיע הזמן ללכת הביתה.

8)
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ההמצאות הכי גדולות בתולדות האנושות הגיעו מאדם בודד או שניים שכל העולם אמר שהם משוגעים, אתה מוזמן לבדוק את זה.

ועדין לא קבלתי תשובה , חוץ מקצר עם כלי העבודה יש עוד סיבה?

אשאל יותר ברור את כל בעלי הניסיון כאן.

במידה ושני הקטבים עם מחברים מהירים ומבודדים האם יש חשיבות מה לפרק קודם?

רמז - אני יודע את התשובה ונתתי אותה פה.

עריכה אחרונה על ידי אביב29
פורסם

אני מכיר את הגישה שלך היא לא בהכרח שגויה , יש לי חבר עם אותה דרך חיים פשוט הדביקות שלך בדעה של עצמך הייתה יכולה לסכן (לא בכוונה) בחור אחר שהרכב עליו הוא עובד לא מודרני ולא בעל החולצים החדשים, ולכן אני מאמין שחברי הפורום קצת מגזימים עם התגובה.

8)
פורסם
ועדין מעבר לזה שהמפתח או כלי העבודה יכול לקצר , מה עוד? האם ישנה חשיבות נוספת בפירוק המינוס לפני הפלוס?

דרך אגב גם אני מגיע מהתחום ועם השכלת הנדסאי, אז מה ? יש לי עוד מלא מה ללמוד ותמיד יהיה לי עוד מה ללמוד ולהעמיק בנושא מסוים, זה מה שמבדיל אותי מהדור הישן , תמיד מוכן ללמוד ומכל אחד, אפילו מכם.

או הנה אתה חזרת עם העלבות כגון אנחנו דור ישן שלא רוצה ללמוד בלה בלה בלה והסטת דיון

עלתה לדיון שאלה פשוטה ואתה נתת הסבר רב גוני ומענין שכולו לא נכון

לפעמים הדברים פשוטים ויבשים וללא עניין מיוחד ומאוד חד משמעיים ועם הבטיים בטיחותיים ואין יותר מה להוסיף באמת שאין

פורסם

דן עידן ומרק , אין לי שום כוונה להעליב ובגלל שכל הזמן אתם חשים שאני מנסה לפגוע בכם אני פורש מהדיון ומבין שלא נבין אחד את השני .

תודה על הסבלנות והמשך ערב נעים.

פורסם (נערך)
ההמצאות הכי גדולות בתולדות האנושות הגיעו מאדם בודד או שניים שכל העולם אמר שהם משוגעים, אתה מוזמן לבדוק את זה.

ועדין לא קבלתי תשובה , חוץ מקצר עם כלי העבודה יש עוד סיבה?

אשאל יותר ברור את כל בעלי הניסיון כאן.

במידה ושני הקטבים עם מחברים מהירים ומבודדים האם יש חשיבות מה לפרק קודם?

רמז - אני יודע את התשובה ונתתי אותה פה.

כבר נתנו את התשובה עוד לפניך אבל אתה מעיד על עצמך דור צעיר אדם פתוח שרוצה ללמוד אבל כשלת בזה לחלוטין

לא השכלת לשם לב לא קרוא ולא ללמוד וגם האינטואיציה שלך לא משהו

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

אז במקום לבלבל תבייצים (סליחה כן) תנו כבר מידע מענין.

בחור צעיר, אתה פשוט מגזים.

אתה משמיץ חברים וותיקים בפורום מבלי להכיר את תרומתם לפורום והידע שלהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

מכיוון שההיבט הטכני הגיע לדעתי לידי מיצוי ויש הסכמה כללית, לא נראה לי שהמשך הדיון יתרום לנו משהו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...