Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למטרה מורנה היה מנוע 2165 סמ"ק שסיפק 140 כ"ס, משקל עצמי 950 ק"ג וביצועים טובים גם במונחי ימינו.

הבגירה היתה כמובן חלשה בהרבה, אך בזכות משקל עצמי נמוך הציעה ביצועים לא רעים.

נהגתי לא מעט בבגירה (היתה לחבר בשנות ה 90', היום ממתינה לשיפוץ) ואני זוכר מכונית בטוחה מאד שנהנתה מהיגוי מעולה ואפילו מקום ל 3 נוסעים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אני מניח שהתשובה שלי תהיה צפויה ובנאלית להחריד... אוטוביאנקי כמובן. יצרן קטן ונועז שתחת המימון הנדיב של פיאט ייצר דגמים מקסימים, לא פעם מוצלחים יותר מאלה של הפדרינו שלו.

גם היום יש בארץ המגף יצרני נישה קטנים, אולם הייצור שלהם הוא לשוק המקומי בלבד והיקפו זעיר, אפילו ביחס לזה שהיה לאוטוביאנקי.

בעידן הנוכחי חסר לי יצרן בעל מאפיינים כמו של אוטוביאנקי - כזה שחוסה תחת כנפי קונצרן חזק ויכול גם להתפרע בעיצוב ובטכנולוגיה מבלי להתנצל או לנסות להיות פוליטיקלי קורקט, גם להציג אמינות סבירה, גם לקרוץ לנהג חובב ההגה וגם להיות במחיר רכישה ואחזקה בר השגה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

לאוטוביאנקי מראה מעפן, האינוצ'נטי דה-תומאסו הרבה יותר קרבית.

בעסה שאין באינטרנט תמונה אחת שלה

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם
למטרה מורנה היה מנוע 2165 סמ"ק שסיפק 140 כ"ס, משקל עצמי 950 ק"ג וביצועים טובים גם במונחי ימינו.

הבגירה היתה כמובן חלשה בהרבה, אך בזכות משקל עצמי נמוך הציעה ביצועים לא רעים.

נהגתי לא מעט בבגירה (היתה לחבר בשנות ה 90', היום ממתינה לשיפוץ) ואני זוכר מכונית בטוחה מאד שנהנתה מהיגוי מעולה ואפילו מקום ל 3 נוסעים.

אם אתה מדבר על הירוקה, זה מנוע של 90 כ"ס ממה שזכור לי

פורסם (נערך)

מקסימה !

זה עיצוב מושלם, ללא שום קו מיותר (בניגוד לעיצוב המצועצע של האוטוביאנקי)

אפילו מזכירה את הסופר 12 של סבארו.

Innocenti_De_Tomaso_003.jpg

Sbarro_SuperTwelve_profil.jpg

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

אם נהיה קצת ריאליים, הייתי מחזיר לארץ את דייהטסו.

רכבים יפנים אמינים, פשוטים, חסכוניים וזולים, כמו שהישראלי הממוצע אוהב

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בניגוד למה שמציק לך, פיז'ו מרוצים מהמיצוב הנוכחי שלהם לעומת חגיגת ההפסדים בשנות ה 90,

למה שתחליט בשבילם מה טוב להם ? מי אתה ? אלן דלון ?

א. מדובר בדיון תיאורטי, ברור לך שהיצרנים לא באמת יקומו לתחייה בעקבות השרשור הזה, כן?

ב. לא מחליט מה טוב להם מצד אחד, מצד שני כנראה שחגיגת ההפסדים עליה אתה מדבר לא היתה תוצר של זה שהם יצרו באותה תקופה מכוניות שגם היו מהנות לנהיגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
דייהו:cry:

דייהו עדיין חיה ובועטת:

V12461815-15.jpg

אני אישית הייתי רוצה להחיות את המותג הסובייטי MOSKVICH - שמעתי שהבעלות עליו עכשיו אצל VAG.

280px-AZLK-2140_%22Moskvich%22_%281%2C5L%29_%28front_view%29.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

SAAB , ללא צל של ספק.

וגם יצרן חדש שלא צלח , FISKER

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
טוב, אני מניח שהתשובה שלי תהיה צפויה ובנאלית להחריד... אוטוביאנקי כמובן. יצרן קטן ונועז שתחת המימון הנדיב של פיאט ייצר דגמים מקסימים, לא פעם מוצלחים יותר מאלה של הפדרינו שלו.

גם היום יש בארץ המגף יצרני נישה קטנים, אולם הייצור שלהם הוא לשוק המקומי בלבד והיקפו זעיר, אפילו ביחס לזה שהיה לאוטוביאנקי.

בעידן הנוכחי חסר לי יצרן בעל מאפיינים כמו של אוטוביאנקי - כזה שחוסה תחת כנפי קונצרן חזק ויכול גם להתפרע בעיצוב ובטכנולוגיה מבלי להתנצל או לנסות להיות פוליטיקלי קורקט, גם להציג אמינות סבירה, גם לקרוץ לנהג חובב ההגה וגם להיות במחיר רכישה ואחזקה בר השגה.

לא זוכר אוטוביאנקי עם עיצוב יוצא דופן במיוחד, אפילו דגמי האבארת' היו קרובים מאוד למקור הסטנדרטי. האינוצ'נטי שהובאה כתגובה בהחלט סיפור אחר, עיצוב מושלם של ברטונה עליו השלום, טוב ונכון מבחינה פונקציונלית אפילו מהמיני, חלונות ענק וראות כמעט טוטאלית וסיוע מנצח להפרכת התזה לפיה אי אפשר לעשות אוטו גם קטן וגם יפה, כמו שאפשר להסיק ובטעות מכל מיני ספייס סטאר וכאלה. והוא גם נסע נהדר וגירסת הדה תומאסו היתה סוג של קרטינג מרנין, שגם נסע קרוב וסמוך מאוד לכביש, אחיזת כביש נהדרת, הגוי חד ונטול הגברה ומשקל קליל שאיפשר העברות משקל ומשחקי כביש שאפילו נהגי מיני חדשות יכולים להתקנא בהם.

• תוכן חדש...