Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שידע להשתיל מנוע אמריקאי כוחני בגוף קלאסי

דה-טומאסו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי זה יהיה אלפא רומיאו אולי היא חיה אבל לא כמו שאני הייתי רוצה

וכמובן לנצי'ה כי מה שקיים עכשיו זה לא לנצ'יה זה פיאט 500 ובראבו בתחפושת

אני הייתי רוצה להחיות אותו בשביל המכוניות של פעם האינטגרלה הסטראטוס פולויה הראלי

מכוניות עם נשמה

http://

y5lmewinzwyn.jpg

:twisted:kirby:twisted:

פורסם

SAAB זאת באמת טרגדיה. באמת שניסו וניסו, אבל זה לא הלך. היה נחמד להחיות את המותג עם סונט חדשה, ה-CR-Z היא קריאת כיוון, אבל כבדה מדי, לא עליזה מספיק ובלי הסמלון הנכון על החרטום. מנוע קטנטן (900 סמ"ק טורבו לדוגמא) עם תגבור היברידי, משקל של 900 ק"ג או פחות, צריכת דלק של 3 ליטר ל-100 ק"מ, ביצועים טובים אבל לא חייבים להיות מדהימים.

סופה הצפוי של סאאב אינה טרגדיה.

סאאב היתה חברה קטנה שתחום התמחותה המסורתי היה בטיחות ומנועים מוגדשים, כשלמעשה המכונית המקורית האחרונה שלהם היתה ה 99 שהוצגה עוד ב 68'.

ה 9000 היתה פרי שיתוף פעולה עם אלפא, פיאט ולנצ'יה, ולא נחלה הצלחה מסחררת, בנוסף לעובדה שלמעט מנועים מצויינים לא היה לה הרבה מה להציע.

ל 9-5 לא היה שום סיכוי בשוק רווי מכוניות סאלון גרמניות, וסופרי האפונים בהנהלת GM לא ממש השתוקקו להשקיע בפיתוח, ואולי בצדק.

אבל ככה זה בטבע, רק החזקים שורדים, ולכן חברות קטנות הולכות ומאבדות את מקומן, ואלפא ולנצ'יה הן דוגמאות טובות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
TVR ׁ(למרות שהם חוזרים ב-2015 )

+1.

בשבילי כזה בבקשה:

2000_tvr_cerbera-pic-20436.jpeg

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932