Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אלן דלון לא יצליח לשכנע את פיז'ו לחזור לשנות ה-80 וה-90. אחלה מכוניות, ביצועים פיננסיים על הפנים.

SAAB זאת באמת טרגדיה. באמת שניסו וניסו, אבל זה לא הלך. היה נחמד להחיות את המותג עם סונט חדשה, ה-CR-Z היא קריאת כיוון, אבל כבדה מדי, לא עליזה מספיק ובלי הסמלון הנכון על החרטום. מנוע קטנטן (900 סמ"ק טורבו לדוגמא) עם תגבור היברידי, משקל של 900 ק"ג או פחות, צריכת דלק של 3 ליטר ל-100 ק"מ, ביצועים טובים אבל לא חייבים להיות מדהימים.

פיסקר, עם כל הכבוד, הוציאו רק מכונית אחת לפני שפשטו את הרגל. בצילום במעבורת בין האי וונקובר ליבשת. למרות העיצוב האגרסיבי וצמד המנועים החשמליים ובגלל המשקל הרב, הקרייזלר שחונה מאחוריה מהירה יותר במיאוץ ל-100 קמ"ש...

9685644377_06bf68b7cd_c.jpg

פורסם
אם כבר פונטיאק, אז במקום הכיעור הזה (שזה אולי שיא היופי אצל פרוקסימה :lol:), עדיפות אלו:

וואוו המכונית שהעלית כל כך מכוערת שאני לא מסוגל לצרף אותה לציטוט, ממש כמו הטעם של ג'ון לנון בנשים,

האהבה באמת עיוורת.

פורסם

עם כל הכבוד לפונטיאק - מי שידע להשתיל מנוע אמריקאי כוחני בגוף קלאסי זה עוד מותג שהלך מאיתנו ומחכה לביאת המשיח - Iso האיטלקי. אותה חברה שהביאה לנו את ה-Isetta.

Iso_grifo.jpg

פורסם (נערך)
לא זוכר אוטוביאנקי עם עיצוב יוצא דופן במיוחד, אפילו דגמי האבארת' היו קרובים מאוד למקור הסטנדרטי. האינוצ'נטי שהובאה כתגובה בהחלט סיפור אחר, עיצוב מושלם של ברטונה עליו השלום, טוב ונכון מבחינה פונקציונלית אפילו מהמיני, חלונות ענק וראות כמעט טוטאלית וסיוע מנצח להפרכת התזה לפיה אי אפשר לעשות אוטו גם קטן וגם יפה, כמו שאפשר להסיק ובטעות מכל מיני ספייס סטאר וכאלה. והוא גם נסע נהדר וגירסת הדה תומאסו היתה סוג של קרטינג מרנין, שגם נסע קרוב וסמוך מאוד לכביש, אחיזת כביש נהדרת, הגוי חד ונטול הגברה ומשקל קליל שאיפשר העברות משקל ומשחקי כביש שאפילו נהגי מיני חדשות יכולים להתקנא בהם.

וזה לטעמי מה שיפה: מצד אחד, גירסת הביצועים נותרה קרובה מבחינה עיצובית לזאת הסטנדרטית, ועדיין במבט מהיר ניתן לקלוט שהיא בכל זאת שונה.

לפני 7 שנים מישהו כבר השתעשע ברעיון של החייאת המותג. חבל שזה נותר בגדר סקיצה על המחשב.

לנוחותך אני מצרף תמונה של A112 משני קצוות הקשת:

Carscoop_A112_1030.jpgCarscoop_A112_1024.jpg

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אפשר,אז עוד בזמן שאני חי ובעל רישיון נהיגה..

pleeeeeeeeease

Lancia_Delta_Integrale.jpg

lancia_delta_integrale_evo_4_by_x_tender-d5lha08.jpg

LanciaDeltaHF.jpg

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
TALBOT :-P

סתם, כנראה שטריומף.

+1 לטלבו

וגם AMC גרמלין ופייסר שעיצובים מחודשים שלהן מתרוצצים כבר שנים בכל מיני מקומות

pacer.JPG

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם מנסים לחשוב על מקבילה מודרנית לסוסיתא, מתקבלת תמונה לא הכי נעימה של מכוניות פלסטיק קטנות ומכוערות עם מנועי 1000 סמ"ק. צבעים בהתאמה אישית לפי קבוצת הכדורגל שאתה אוהד או הלק לציפרניים האהוב עלייך.

במקום להחזיר מותגים מהמתים הייתי מעדיף שלמותגים הקיימים כיום באמת יהיה אופי שונה חוץ מעיצוב חיצוני ורמות אבזור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צבעים בהתאמה אישית לפי קבוצת הכדורגל שאתה אוהד או הלק לציפרניים האהוב עלייך.

כמה פעמים שמענו על פאנלים מתחלפים וצבעים בהתאמה אישית.

ש-BMW הוציאו את ה-Z1 הם היו מאוד גאים ביכולת להחילף בזריזות את הפאנלים החיצוניים. yeh right. ז"א אפשר היה להחליף את הפאנלים אבל זה לקח הרבה זמן ופאנלים חדשים בצבעים שונים לא היו בדיוק במחיר מציאה.

שמרצדס וסווטש (מי זוכר) הכריזו על ה-"סמארט" הם קשקשו המון על ההתאמה האישית של הצבעים והיכולת של הלקוח להחליף צבעים לפי מצב-רוח.

לגבי לנצ'יה, יש לי תחושה לא טובה שהמותג אמנם יקום לתחיה, אבל בתור מותג מדבקה למוצרי קרייזלר בשווקים שונים.

במקום להחזיר מותגים מהמתים הייתי מעדיף שלמותגים הקיימים כיום באמת יהיה אופי שונה חוץ מעיצוב חיצוני ורמות אבזור.

הזהר במשאלות שלך, בימים עברו "אופי" לא תמיד היה דבר מבוקש אצל לקוחות של חברות מסוימות.

• תוכן חדש...