Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסט 3way

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סט 3way טוב ומומלץ במחירים 3000-5000 שקל.. יש לי סתם מגבר בנתיים שיריץ סט כזה ואחרי שיהיה סט אני אחפש מגבר..

תודה

פורסם

מה אופי הסאונד שאתה מחפש?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין דבר כזה נעים וחד - יש צלול, בהיר, מפורט

חד זה משהו לא נעים, צורם.

בתקציב שלך נכנס לך סט אילייט חדש אבל הוא לא הולך לכוון הבהיר, צלול.

אולי סט ביניים שלושה חלקים של פוקל, הבעיה - בקלות ניתן לגרום לטוויטרים שלהם לצרום - הכוון צריך להיות מאוד עדין.

האם יש מגבלה לגודל האלמנטים? עומק התקנה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי- הסמנטיקה היא משהו משתנה, אם מסכימים עליו- אין בעיה. גם "צלול" זו לא מילה סטנדרטית לתיאור צליל, אלא סוג של מטאפורה.

לפותח השרשור- מפני שבאמת אין אנו יודעים אם התיאורים הנ"ל הם משותפים לך ולמי שיענה לך בשרשור פה, מומלץ מאוד לשמוע כמה סטים בעצמך ולהחליט מה מתאים לך.

לפי מה שאתה מתאר, סטים שיכולים להתאים הן לאופי הסאונד והן לתקציב הם:

Eton MAS

Focal KRX3

Hertz Mille

Gladen Zero Pro

אלו כמובן רק כמה מן הסטים ואני בטוח שיש עוד סטים שיכולים להתאים למה שהצבת.

כמו שרועי (fastgt) שאל ופתח נושא בעצם, סט 3 חלקים הוא לא דבר הכי סטנדרטי, הוא לרוב יצריך השקעה מסביב כדי להפיק את המירב מהסט:

בניות למידריינג' ולטוויטר במידה ואין מקום ייעודי מספיק טוב בשבילם (גם אם יש- הוא לא תמיד יפיק מהסט את המירב).

מגבר די רציני, במידה ואתה מתכוון להגביר הכל פאסיבית, או ריבוי ערוצים ואפשרות לחיתוכים במידה ומדובר על אקטיבי.

כיוון שהמידבאס ינגן טווח די מצומצם של תדרים יחסית נמוכים, הוא ייצור לחץ יחסית גבוה בדלת והשקעה בבידוד הדלת תהיה חיונית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול - אמרתי משהו לגבי גילוי נאות - שאתה יכול להרגיש בטוח לגבי זה נכון?

אז, כיבואן של ETON למיטב ידיעתי - אתה יכול להרחיב ולתת קצת יותר מידע לגבי ETON MAS?

אני אשמח אם גיורא שמייבא היום את גראונד זירו ישמח ויתן קצת מידע לגבי הGNZ או שאתה יכול גם לעשות זאת עבורו - אין לי בעיה בפרגון בין בעלי מקצוע.

ושוב, אני רציני.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חושב שכולם יודעים, ואין חלילה שום עניין של הסתרה, אני מייבא גם את Audio Development ואת Seas, לא מצאתי לנכון להכניס אותם לקריטריונים הנ"ל.

לדבר להסביר אפשר מכאן ועד הודעה חדשה, זהו סה"כ תחום מוזיקלי, ואני חושב שהכי טוב זה לשמוע ולהחליט.

ה MAS זה סט חדש יחסית שמבוסס על ה MGS (סט ברמת קצה), והוא יותר פשוט להתקנה בעל 4 קרוסים, מה שמאפשר חצי אקטיבי ללא קרוס חיצוני, זכה ב Best Product לאחרונה ע"י מגזין רכב גרמני.

אני חושב שגם ה KRX וגם המילה יכולים לתת תוצאה מעולה, ואני חושב שזה עניין של העדפה, טעם אישי, התחברות למוצר וחבילה כוללת, ולכן לא מצאתי לנכון להרחיב על משהו אחד יותר ממשהו אחר, גם אם אני מייבא אותו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מבין שמדובר על שילוב של MAS 160 ביחד עם MAS 80 ?

אם כן למי שמעוניין - נתונים טכניים

http://www.etongmbh.de/en/products/car-hifi/multiple-way-systems/?PHPSESSID=e03fa57617732481fa351f072af071c1

אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו בשביל להסביר מה המטרה שלי כאן -

המטרה שלי כאן היא להחזיר כבוד הדדי בין בעלי עסק שכותבים בפורום הזה כחברים ובוספו של דבר לראותכם מצטרפים אלינו חזרה.

בנוסף לכך אני מקווה לראות כבוד הדדי ופרגון בין בעלי אינטרסים כאן והמנעות משליליות מיותרת לחלוטין שכן כולנו מתעסקים כאן בתחביב שהוא מקצוע או פשוט תחביב וכל הציודים היום מהפשוט ועד המורכב ומהזול ועד היקר יכולים לתת תוצאה נאה ביותר אם רק משתמשים בהם נכון.

נכון לעכשיו בבקשה התמקדו בנתונים טכניים ובעזרה טכנית והכוונה לפותח השרשור.

עוד משהו - לפותח השרשור

אם היה מדובר במשתמש מנוסה הייתי גם ממליץ להתעניין בסטים שלא נמכרים כאן בארץ שיכולים להיות בתקציב דל יחסית ומאוד מעניינים, העניין הוא שלבצע הימור מושכל זה לא משהו לBEGINNER בעיניי ולכן אמליץ לך כן להתמקד בסחורה אשר אתה יכול לקנות כאן בארץ וכן אמליץ לך בחום להמשיך בדיון הפומבי מול חברי הפורום.

במידה ואתה נתקל בהשמצה של ציוד מסויים בצורה הנראית לך מעוררת חשש או להפך משובח יתר על המידה - אנא הפנה זאת לתשומת ליבי.

Pioneer TS-X150

פורסם

סט 3 WAY זה הכל טוב ויפה,מגבר אחר כך לחפש זה גם בסדר,מה עם HU? אף אחד לא התעניין בזה.

אני מקווה שאתה לא מתכוון לחבר הכל לאיזה מערכת זולה או בכלל למערכת מקורית של הרכב.

Scan Speak

פורסם

+1

הכל מתחיל מהראש. HU חשוב לא פחוט מהמגבר והסט.

לאחר מכן באה המגבר וגם הסט עצמו.

משהו נוספ שהזכירו, היא התקנה. איך אתה חושב להתקין את הסט?

לא כל מיד יכול לנגן טוב בנפח קטן וזה משהו שבאה בחשבון תמיד. גידל פיזי של אלמנט. אפשר להרכיב ולהמליץ על הרבה דברים ובלי לדעת דברים בסיסיים,זה סתם,לא שווה כלום.

לגבי ETON, הייה לי את המידבאס וטוויטר שלהם, טוויטר שיש בסט הזה, הוא מחודש ומשופר ממה שהייה לי. יורי בזמנו אמר שהם הזכירו לו את טוויטרים של SEAS.

אני עד עכשיו מצתאר שמכרתי אותם. תטטוטר מספיק מפורט ולא צורם, אך לא מומלץ לרדת מתחת ל 4K איתו.

סדרה הזאת מבוססת על סדרה Adventure A1 160, שהיא ממש טובה וזה הטויטר שהייה לי.

מידבאס שלהם בסרי ודי מהיר. הוא פטיש,יש לו תיפה רכות. אני חושב שאני יחזיר אותו למערכת גם כן.

היום יש לי את ממיד שלהם, לא אותה סדרה, אך יש להם גוון נעים. אני די מתקשה להשתמש במונחים,עדיף לשמוע.

יתרון מהמידים שלהם, גם PFC80 וגם 3-401 ,מספיק להם 300 מ"ל כדי לרדת ל 300 הרץ!

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

מדובר בטויוטה קורולה ראנקס 2006.. אני הולך לעשות בנייה רק בדלתות בלי קורות בנתיים.

רדיודיסק DEH-P80RSII שניראה לי שאני ישאר איתו..

Hertz Mille שמעתי ואהבתי מאוד אבל אני לא יודע מה המחיר שלהם אבל הבנתי שהם לא לתקציב שלי.

אני מתעניין כרגע בסט

Dynaudio – Esotec System 342 אז אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הסט הזה יעזור לי.

תודה רבה לכולם על העזרה :)

פורסם

יש לי מידבאסים וטויטרים מדגם נמוך יותר.

מידבאס לא שווה בלי תיבה. הם צרכים נפח סביב 9 ליטר ובחי זה הם כמו עוד רמקול.

אני הייתי הולך ממקומך על סטים יותר מיועדים לנגן בדלת.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

כתבו פה הרבה דברים נכונים לכן אוסיף רק מה שלדעתי חסר

סט 3 חלקים איננו משהו סטנדרתי לכן עשה סדר בראש לפני שתרכוש אי אלו חלקים

החשיבות בהחלטות היא כך:

1- סוג הרכב. החשיבות של מיקום המיד בעלת השפעה בד״כ יותר ממה שמייחסים לה, ועומק הדש בורד יחד עם מיקום נכון עלול להשפיע על הסאונד יותר משינוי אלמנט למותג אחר באותה הרמה.

2- שיטת עבודה. פסיבי,חצי אקטיבי,אקטיבי מלא.

לקבל החלטה בהתאם לאילוצים שהם ר״ד מגבר וכו׳

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

• תוכן חדש...