Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה. אבל איך אפשר לדעת שזה רק פעמון? המוסך הזה הומלץ לי כאן בנושא הזה... אשמח להמלצות על מקום שבאמת ויחליף במידת הצורך רק פעמון.

תתחיל אולי מלעבור במוסך בו אתה מטפל בד"כ בשאר הדברים באוטו (אם יש כזה) ותתייעץ איתו.

מאור30, אני שמח לראות שחזרת לפורום :-)

מקווה שנעדרת בגלל סיבות שמחות.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחיל אולי מלעבור במוסך בו אתה מטפל בד"כ בשאר הדברים באוטו (אם יש כזה) ותתייעץ איתו.

מאור30, אני שמח לראות שחזרת לפורום :-)

מקווה שנעדרת בגלל סיבות שמחות.

תודה רבה...אני כמעט לא פה בגלל עומס בעבודה וכמובן סיבות שתמיד משמחות. עכשיו אני קצת חוזר לפה לטעימות מידי פעם.

פורסם

נכנסתי לאתר מדרג וקבעתי בדיקה למוסך המדורג מספר אחת בצפון.

הבעלים התקשר, אמר שכנראה זה פעמונים ולא ציריה כי אין רעידות בזמן נסיעה, אבל צריך לבדוק.

אעדכן בקרוב.

פורסם

צודק המוסך ושים לב שאם התיקתוקים מגיעים מצד אחד אז רק הפעמון של אותו הצד מצריך החלפה ולא 2 הפעמונים ושלא תקנה לוקשים שאם מחליפים פעמון אז עדיף בשני הגלגלים, זה לא בולמים ולא צמיגים. הפעמון התקין יכול להחזיק עוד המון שנים.

פורסם
נכנסתי לאתר מדרג וקבעתי בדיקה למוסך המדורג מספר אחת בצפון.

הבעלים התקשר, אמר שכנראה זה פעמונים ולא ציריה כי אין רעידות בזמן נסיעה, אבל צריך לבדוק.

אעדכן בקרוב.

פעמון הוא חלק מהציריה אך בהחלט ניתן להחלפה בנפרד כפי שכבר נאמר פה

תבקש תשובות יותר ברורות וכן עלויות מראש

מי זה המוסך המדורג מספר אחד בצפון ?

פורסם

עדכון, שני הצמיגים הקדמיים משופשפים בחלק הפנימי. בינתיים צריך להחליף 2 צמיגים וכיוון פרונט. הרעש עדיין קיים(לאחר החלפת קידמיים עם אחוריים).מחר אשאיר את הרכב אצלו (מטעמי חוסר זמן :( ) ונקווה לטוב.

• תוכן חדש...