Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

השארתי את הרכב אצלו.

הוא עדיין חושב שהפרונט משפיע אבל לא יודע עדיין מהיכן התקתוקים.

אמרתי לו שיתכן וזה פעמון או מיסב מרכזי.

אני מחכה לעדכון ממנו :(

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המוסכניק הסביר שפעמון נמצא בצד הגלגל והרעש מגיע מהצד השני היותר קרוב לגיר ואותו אי אפשר להחליף פרט לכל הציריה.

מצאתי שצמיג MENTOR מיוצר בסרביה והוא לא סיני אז אני יותר שלם עם הבחירה הזו למרות שיש אחרים זולים יותר.

לא ממש קריטי 100 שח לפה ולשם העיקר שהאישה תסע בשלום וגם פונטי הקטנה חשובה לי לא פחות! :)

פורסם

לא מצליח לערוך מישום מה.

מה אתם אומרים על המחיר? ראיתי לפונטו ספייס כי מחיר ציריה קצת יותר מ700 שח. אז נראה לי מחיר סביר לא?

פורסם
המוסכניק הסביר שפעמון נמצא בצד הגלגל והרעש מגיע מהצד השני היותר קרוב לגיר ואותו אי אפשר להחליף פרט לכל הציריה.

מצאתי שצמיג MENTOR מיוצר בסרביה והוא לא סיני אז אני יותר שלם עם הבחירה הזו למרות שיש אחרים זולים יותר.

לא ממש קריטי 100 שח לפה ולשם העיקר שהאישה תסע בשלום וגם פונטי הקטנה חשובה לי לא פחות! :)

המפרק בצירייה בצד הקרוב יותר לגיר נקרא קרדן וגם אותו ניתן להחליף בנפרד, אין צורך להחליף את כל הצירייה.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לבחור בסרטון יש גיר ידני. אצלי רציף.

ביצעתי נסיעת מבחן ואין יותר רעש.

אבל!

1.אבל הרכב מושך ימינה. בטופס כיוון פרונט אני רואה שהייתה בעיה והם סידרו. את המשיכה הם מסבירים בכך שהצמיגים עם פגם בייצור ושאני אחליף אותם באוטודיפו (היכן שרכשתי).

2.בצמיגים החדשים (MENTOR M400) אני לא רואה תאריך! אצל שלומי - צמיגי הקריה הוא טוען שהמון יצרנים לא מטביעים את התאריך...

ועכשיו השאלה מה עושים לעזעזל!?

נכנסתי עם רעש ויצאתי עם בעיה אחרת.

פורסם

עדכון,

בוצע שוב כיוון איזון גלגלים לצמיגים החדשים, וכיוון פרונט+שפור והרכב נוסע טוב.

יש לציין כי הרעש נפתר והחלפת הציריה פתרה את הרעש.

הצמיגים של MENTO M400 עושים רושם לרכים מאוד (למרות שבאיזון ניפחו ל39PSI!) - כמובן שניפחתי ללחץ אויר רצוי.

סוף טוב הכל טוב.

המוסך מדורג מקום 1 במדרג באיזור הצפון הוא מוסך נאסר ליד צומת קרית אתא.

תודה לכל המגיבים כאן.

• תוכן חדש...