Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצה זולה וטובה באיזור הצפון שכן נשמעים תקתוקים בסיבובים (שמאלה וגם ימין אם כי בסיבובים שמאלה שומעים יותר).

רכב - פונטו ספייס.

אני מבין שגם חייב פרונט לאחר מכן ויש לי ABS אז אני כבר מכין את הכיס...

המלצות?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצה למקום טוב- מוסך המלטש בא"ת עיר גנים קרית אתא מעט לפני חניון המטונית. הוא משפץ ציריות ומחזיק גם משופצות לפעמים.

אני לא בטוח שצריך כיוון פרונט (לא מדובר במשולשים /בולמים /היגוי/תפוחים ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אני רוצה לבצע טיפול יזום לרכב אז אני רוצה כבר לטפל בצריה, יש למישהו עוד הצעות על מקום טוב באיזור הקריות?

(לא שיש לי משהו נגד "המלטש" אבל אני לא מכיר אותו)

וראיתי המון המלצות על "שני שירותים לרכב" למרות שגם עליו ראיתי ביקורות לא טובות.

עריכה אחרונה על ידי chenrp
פורסם

רון זה מוסך עם המלצות טובות אבל רצית מקום בצפון לא ?

לא מבין למה לנוסע כל כך רחוק בשביל תיקון פשוט של החלפת פעמון צירייה

אם ינתקו רק את המשולש כדי לבצע את ההחלפה (וזה בדרך כלל מה שעושים) לא יהיה צורך בכוון פרונט

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

חזרתי מהמלטש. ללא בדיקה הוא אומר שאם יש תיקתוקים יש להחליף את הכל קומפלט. 2 ציריות עם פעמונים משופצים 1100 ללא מע"מ. לא ביצעתי את ההחלפה כי המכונאי בחופש היום. הערות?

עריכה אחרונה על ידי chenrp
פורסם
חזרתי מהמלטש. ללא בדיקה הוא אומר שאם יש תיקתוקים יש להחליף את הכל קומפלט. 2 ציריות עם פעמונים משופצים 1100 ללא מע"מ. לא ביצעתי את ההחלפה כי המכונאי בחופש היום. הערות?

מה זה המלטש מוסך או משפץ? גש לכל מוסך שאתה מכיר כי החלפת צירייה זה ממש לא סיפור

פורסם

לא צריך להחליף שום ציריה. בסהכ לפי התיאור הפעמון עצמו מצריך החלפה ופעמון לפונטו עולה סביב ה 150 שח מקסימום. המוסך שאמר לך להחליף 2 ציריות שאפילו אחת לא צריך להחליף תברח ממנו כמו מאש! והחלפת פעמון שכזה היא דיי פשוטה.

פורסם

תודה. אבל איך אפשר לדעת שזה רק פעמון? המוסך הזה הומלץ לי כאן בנושא הזה... אשמח להמלצות על מקום שבאמת ויחליף במידת הצורך רק פעמון.

פורסם

אם התיקתוקים מופיעים רק בסיבוב מדובר בפעמון בוודאות כימעט מוחלטת. האם הגומיןה של הציררייה הדופקת קרועה במיקרה? או הייתה קרועה והוחלפה בעבר?

• תוכן חדש...