Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 205 פוראבר 97' 1400.

יש לי נזילה קטנה ברדיאטור (לפעמים יש קצת רטיבות, בד"כ הוא יבש וקרה לי פעמיים שראיתי שלולית קטנה מתחתיו וירדו כמה סנטימטרים במיכל ואח"כ הפסיק), מה דעתכם, לשפץ אותו או לקנות חדש (סיני עולה 390 כולל מע"מ)?

יש לציין שהרדיאטור שלי נקנה משופץ לפני שנה (הוא נראה במצב טוב לדעתי) והוא מכיל יותר הרבה מים מהרדיאטור הקודם שלי ושעברתי תאונה קטנה והוא התעקם קצת (אולי בגלל זה התחילה נזילה...)

לא זוכר את שם החברה שלו (שם ארוך קצת) אבל נראה לי שזה חברה טובה, אם תעלו שמות אזכר...

כמה עולה שיפוץ בערך והאם זה מחזיק הרבה זמן?

תודה מראש!

:-P
פורסם

קח בחשבון שהסיני לא שווה גרוש.

אם אתה יכול והולך להשאר עם הרכב לזמן ארוך הייתי בודק את האפשרות להביא מחו''ל איכותיים יותר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תראה גם לסיני יש רמות של איכות, הבעיה היא שאתה משלם הרבה כסף בשביל מוצר נחות שמגיע מסין.

כמה זמן יחזיק לא יודע אצלי החזיק שנה והתחיל לנזול מחיבורי הבקבוק, נשלח לתיקון וחזר יותר גרוע.

מצד שני בסיטרואן שלי קיים רדיאטור של ואלאו כבר 7 שנים ללא שום בעיה כלל.

ד"א הוא גם בנוי הרבה יותר טוב מבחינת מעברי המים כך שבכל השנים הללו לא הייתי צריך לעשות ניקוי רדיאטור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אורדונז זה רדיאטור מאוד איכותי, שווה יותר לתקן.

אל תתרשם מכמות המים שהחליפי מכיל.

מה שקובע, זה כמות השורות והעובי שלהן (הרבה שורות, שורות דקות).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

bigmak שים לב כתבתי שהאורדונז מכיל יותר מים מהרדיאטור שהיה לפניו (יש לו יותר שורות),

יש לכם המלצות איפה לשפץ את הרדיאטור?

אני מאזור קרית גת אבל מגיע הרבה גם לאזור ירושלים, רחובות, המרכז.

פורסם

בדקת שהנזילה לא מאחד החיבורים או מהפקק? כי במקרה כזה אין צורך בשיפוץ

פורסם

אורדונז מקורי שווה שיפוץ.

הייתי אולי מנסה לחפש קצת בפירוקים, איזה אורדונז במצב טוב, ממכונית שחטפה פיצוץ מאחורה או בצד. אולי זה אותו רדיאטור שיש בפיג'ו 306 עם מנוע 1400 - צריך לשאול את מי שבאמת מבין.

אני בזמנו חסכתי ככה הרבה כסף בסובארו ליאונה שהייתה לי, הרדיאטור היה גמור ולא היה לי כסף להחליף - מצאתי אחד תקין במגרש פירוק, עלה לי 100 ש"ח ומשכתי איתו שנה וחצי עד שמכרתי את הרכב. ברכבים כמו שלך, עתיקי יומין שגם לא שווים כלום, עדיף לנסות לחסוך כמה שאפשר.

פורסם

מישו יודע אם רדיאטור של פיג'ו 306 מתאים ל205?

פשוט לחבר שלי יש אחד מיותר...

כמו כן אשמח להמלצות למכון רדיאטורים מקצועי ואמין (אזורים ירושלים, מרכז, רחובות, קרית גת) במידה ואחליט לתקן את שלי...

תודה!

• תוכן חדש...