Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה, כשחוקק החוק המטופש שמחייב להתקין פנסים מהבהבים בכל רכב המשמש להסעות תלמידים, מישהו בכנסת בכלל שאל את בעלי חברות ההסעה האם הם מסכימים להתקין את הפנסים הללו בצי הרכב שלהם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלעד, אתה צודק, אבל תבדיל בין משהו שאפשר להבין את התרומה שלו לבטיחות, גם אם היא קטנה, וכמובן שזה רכיב שאינו אוסף מידע או גורר תשלום קבוע באיזה צורה שהיא, לעומת מה שמדובר עליו בכתבה הנ"ל, שכל נהג ידע שמותקן לו קופסה מעניינית שאוספת עליו נתונים ומשדרת אותם למישהו אחר, מבלי שדיברנו כלל על עניין תשלום "מס המהירות". בקיצור, ההשפעה על חייו של הנהג אינה דומה במקרה הזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כבר היום לכל נהג יש מכשיר שאוסף עליו נתונים. המכשיר הזה נקרא טלפון סלולרי, ולפני מספר שנים חברת אורנג' אף הודתה בכך שהיא אספה נתוני מהירות באמצעות מכשירים של לקוחותיה ללא ידיעתם, והעבירה אותם לעמותת "אור ירוק". אם תבקש יפה גם אמצא לך את השרשור שנפתח בנושא הזה.

אז מה, ראית בעקבות כך את לקוחות אורנג' עוזבים בהמוניהם את החברה? הציבור כאן מטומטם, בור ושטוף מוח. חוץ מאיתנו, שאנחנו בקושי טיפה בים בין שאר נהגי ישראל, רוב האנשים כלל לא יבין מה הבעיה עם היוזמה ההזויה הזאת, שכן בסופו של יום מהירות זה פויה ופיכסה וכל האמצעים כשרים כדי להילחם בעברייני המהירות, שכל הסטטיסטיקות והמחקרים האמפיריים מוכיחים שתרומתם השולית לתאונות הדרכים בטלה בשישים.

אלא שכידוע הציבור ההדיוט, בעזרת מכונת התעמולה המשומנת מבית היוצר של משרד התחבורה, משטרת ישראל ועמותת אור ירוק הנפשעת, מעולם לא נתן לעובדות לבלבל אותו.

ולמרות כל האמור לעיל, אני עדיין חושב שלפחות במקרה הזה מדובר בנפיחה חסרת משמעות שעדיין מוקדם להילחץ ממנה. מישהו חיפש כותרת, ואכן קיבל כזאת. NEXT!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

שוב אתה צודק, ושוב יש לי אבל.

מסכים עם כל מילה שכתבת, בעיקר לגבי הציבור.

אני לא יודע מתי היה הסיפור הזה עם אורנג' (אשמח לקישור), אבל אני חושב שהיום, הציבור באופן כללי הרבה יותר מודע להכל.

חשוב לי להדגיש שאני לא מתכוון לכך שאני מאמין שהציבור יקום בקול רעש גדול על מנת למנוע את העניין הזה לכשהוא יקרה, אלא אני אומר שבאופן כללי, הציבור היום הרבה יותר מודע לדברים כאלה ממה שהוא היה בעבר.

האם הוא מספיק מודע בשביל לראות ולהבין מה מהלך כזה אומר לגביו? רק הזמן יגיד, ונקווה שהוא לא יצטרך.

מסכים איתך לגבי עניין הכותרת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כל הרעיון הזה נשמע כמו קשקוש שמישהו המציא כדי להצדיק את המשכורת שלו, אין מצב שדבר כזה עובר.

פורסם

הפוך גוטה, הכנסת קופסא שחורה ומעקב רציף לצורך גביית מס זה החלום הרטוב של משרד התחבורע, אנחנו היום על הסף שבו החלום יהפוך למציאות, הטכנולוגיה כבר קיימת ועובדת, נשאר רק למצוא איזה שר עלוב שייקח על עצמו את זה כפרויקט דגל שיזכרו שגם הוא עשה משהו בכנסת.

פורסם

כסף כנראה שווה יותר משפיות.

בכל מקרה באנדואיד זה ממש פשוט , אפשר לבחור לאילו אפלקציות תהיה הרשאה לגשת לGPS אינטרנט וכו ולאילו לא.

גם הרעיון שעומד מאחורי זה וגם הביצוע לא משהו.

חוץ מזה אני מאמין שאם דבר כזה יקרה אזרחי ישראל יקומו ויהפכו שולחנות מול בתים של שרים ובצמתים (כולל האלו מהליסינג).

יש גבול לכמה כסף אפשר למצוץ מאזרחי ישראל (או שאני טועה שוב?)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
הציבור כאן מטומטם, בור ושטוף מוח. חוץ מאיתנו, שאנחנו בקושי טיפה בים בין שאר נהגי ישראל, רוב האנשים כלל לא יבין מה הבעיה עם היוזמה ההזויה הזאת, שכן בסופו של יום מהירות זה פויה ופיכסה וכל האמצעים כשרים כדי להילחם בעברייני המהירות, שכל הסטטיסטיקות והמחקרים האמפיריים מוכיחים שתרומתם השולית לתאונות הדרכים בטלה בשישים.

אלא שכידוע הציבור ההדיוט, בעזרת מכונת התעמולה המשומנת מבית היוצר של משרד התחבורה, משטרת ישראל ועמותת אור ירוק הנפשעת, מעולם לא נתן לעובדות לבלבל אותו.

מצד אחד - סיכמת את כל השרשור

מצד שני זה YNET - סביר שזה פיקציה

מצד שלישי - אנחנו בישראל אז קיים סיכוי שזה ייצא לפועל,ימים יגידו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תגובת משרד התחבורה:

בניגוד לפרסומים: משרד התחבורה אינו בוחן מערכת לגביית אגרה מנהגים שייסעו מהר.

ולמרות כל האמור לעיל, אני עדיין חושב שלפחות במקרה הזה מדובר בנפיחה חסרת משמעות שעדיין מוקדם להילחץ ממנה. מישהו חיפש כותרת, ואכן קיבל כזאת. NEXT!

ואחד ת'נין ת'לאת'ה ארבעה ח'מסה

פורסם

תזכרו את הכתבה הזאת, יום יבוא ויהיה מיסוי כזה, מן הסתם לא בעזרת GPS שהוא כלי מותנה בציוד שיש לנהג, אך אולי יחיבו בכל רכב התקן כדוגמת נעים בירוק ואז השמים הם הגבול ברצון המחוקק ל"התעלל" בנהג.

• תוכן חדש...