Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם על בסיס הכתבה הזאת ניתן לאשפז את המנכ"ל שחתם על התוכנית הזו?

פורסם (נערך)

נעזוב בצד רגע את ההזייה המטורפת הזאת, שדפקה עוד מסמר בארון שבו אני מחזיק את הסיבות לעזיבת הארץ.

יתבסס על רכיב הGPS בטלפון? מה זאת אומרת? אני אהיה חייב להשאיר אותו פועל כל הזמן? ומה קורה ברגע שאין תקשורת בין הפלאפון לשרת שלהם, אז מה? מזעיקים ניידת לעצור אותי ולוודא שרכיב הGPS בסמארטפון דולק? אני אצטרך להתקין אפליקציה?

ומה עם שיבוש מכוון? אני יכול לחשוב על כמה דרכים.

לחזור חזרה למכשיר ישן ללא GPS (בטח משרד התחבורה יממן לי סמארטפון חדש...), במידה ויהיה מדובר באפליקציה - אפשר לחסום לה את התקשורת, אפשר לדאוג שהיא פשוט לא תעבוד (התקנת מערכת הפעלה בגרסה ישנה למשל, נסכנים האייפוניסטים), ואני בטוח שיש עוד אפשרויות שלא חשבתי עליהם.

אני מת לדעת איך הם מתכוונים לאכוף את זה, כי זה נשמע כאילו הם חושבים שאנשים פשוט ינדבו להם את המידע.

מישהו שם אכל כמה פטריות הזיה.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם זה באמת יהיה ע"ב אפליקציה, אני באותו היום מקים שירות אפליקציית-נגד ששולח נתונים פיקטיביים. למרות שרוב הסיכויים שהם יחייבו התקנה של "קופסא שחורה".

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

הישום עם הסלולרי הוא שטות גמורה ,

ראשית תמיד אפשר לעבור למשל לווינדוס -פון או לבלקברי נראה אותם מפתחים

דבר שני אם אני ואישתי נוסעים ברכב ביחד , נשלם כפול ?

ואם "שכחתי" את הנייד בבית ?

מה שמוכיח שהטענה של איינשטין בדבר הטפשות האנושית נכונה מתמיד ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

פסקה שמצאתי לנכון להתייחס אליה באופן מיוחד:

"נהיגה בכביש מהיר לא תיחשב עוד לשירות מובן מאליו, אלא למצרך החייב עקרונית בתשלום. המצרך יינתן חינם לכל נהג שמהירות נסיעתו הממוצעת בפרק זמן קצר ונתון סבירה לפי קריטריון אופטימיזציה".

ואללה! ואני סברתי לתומי שבדיוק לשם כך אני משלם מידי שנה אגרה עבור רישיון הרכב ומידי תדלוק בלו בשיעור שאף עולה על מחיר הדלק עצמו. איזה טיפש מטופש אני...

מזל שיש במשרד התחבורה אנשים כה חכמים שהוכיחו אותי על טעותי!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם לקרוא בין השורות, המצב קצת יותר מעניין: במשרד התחבורע אומרים בעצם בגלוי שהמהירות לא הורגת ושהם יטילו רק סנקציה כלכלית על מי שנוסע מעל מהירות מסויימת.

פורסם

צודקים כמובן כל הטענות וההסברים לגבי רכיב ה GPS.

אך גם אם יהיה פתרון לכל הדברים הנ"ל, האם יש כאן פרס לעשירים?

שהרי בניגוד לכביש 6 שאליו יש כניסה נפרדת בתשלום. כאן יהיה באותו כביש ממש וללא כל הפרדות, שני סוגי נהגים, הראשון (עני יותר) שייסע במהירות איטית יחסית והשני (עשיר יותר) שיסע במהירות גבוהה ויגיע יותר מהר ליעדו.

פורסם

משרד האוצר כבר זומם זמן רב מס GPS. לפי דעתי מדובר במכה מקדימה למנועים החשמליים הבאים עלינו לטובה ואשר יפגעו בהכנסות מהבלו על דלק מכוניות.

כמובן שבשלב הראשון המס הזה יכוון רק "לעברייני מהירות" (מעל 100 קמ"ש - שהיא כידוע מהירות קטלנית במכונית מודרנית בכביש תלת-נתיבי), זאת בעידוד של חבורת האווילים ממשרד התחבורה ואור ירוק (אני בטוח שידם גם במעל) אולם בהמשך כמובן המס יורחב לכלל הנהגים בכל מגוון המהירויות.

כמובן שהמכשיר יהיה מותקן באופן קבוע ברכב עצמו (ולא בטלפון) ויהיה מגובה בחיישנים ומצלמות לאורך הכביש עצמו.

פורסם

שילכו לחפש מי ינענע אותם.

רק חסר שיוסיפו שזה למען הגדלת תקציב הביטחון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בוודאי שזה בשביל תקציב משהב"ט - איך יחזירו את כל המיליארדים שהמבצע לקח?

בכל מקרה - bring it on,אני צופה איחוד בעמישראל נגד המס הנ"ל :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...