Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, לא מזמן התחדשתי במיצובישי לנסר ספורטבק 2011.

חודש לאחר הקנייה הרגשתי שאני מוציא על הדלק יותר ממה שהוצאתי עד היום.

אני מוציא בסביבות ה300 שקל, ואחרי פחות משבוע נשאר חצי מיכל (29.5 ליטר) ואני לא נוסע הרבה יחסית (פחות מ9,000 ק"מ בשנה).

לרוב בנסיעות עירוניות מחשב הדרך מציג צריכה של 1 ל-7 ק"מ ושמגבירים קצב צריכה לא הגיונית של ליטר אחד ל-2 ק"מ

רק בבין עירוני המחשב מתחיל להראות צריכה של 1 ל-10 ק"מ ועם בקרת שיוט אפילו 1 ל-13 ק"מ

לאחר מכן הוספתי לחץ אוויר לצמיגים שהיה חסר להם, המצב השתפר במעט ...

אחרי הכל החלטתי לעשות בדיקה עצמאית של נסיעה משולבת ורגועה (מיכל מלא - איפוס ק"מ - מיכל מלא)

ולאחר נסיעה של 6.9 ק"מ משאבת הדלק החליטה לעצור על 1.3 ליטר. בחישוב מהיר : 6.9 לחלק ל-1.3 = 5.3 ק"מ לכל ליטר

במבחן לאותו רכב באתר "וואלה" הם הוציאו צריכת דלק בנסיעה "לא אחידה" (לטענת הבוחן) 9.8 ק"מ לכל ליטר

קישור : http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1409214

האם מישהו מכיר עוד בעיות כלשהן שגורמות לצריכת דלק גבוהה?

יש כאן בעלים של אותו רכב שיכול להגיד לי מה הצריכה שלו פלוס מינוס?

אולי עשיתי טעות בחישוב? כל מי שיכול לעזור אני אודה לו מאוד :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

אתה לא מחשב נכון,

אתה ממלא מיכל מלא,נוסע לפחות עד הרבע האחרון,ואז ממלא שוב,לאחר מכן מחלק את כמות הק"מ שנסעת בליטרים שנכנסו.

לא בודקים צריכת דלק אחרי 7 ק"מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמלא מיכל מלא, סע ברכב עד שיתרוקן הרוב ותמלא שוב עד הסוף, ותחשב את ההפרש בין המילוי לק"מ.

אני עושה את זה כל הזמן.

בלי קשר הרכב הנ"ל זללן דלק כאילו מדובר בדודג' צ'ארג'ר, אין לי מושג מה עבר על מיצובישי שהחליטו כך.

מתי עבר הרכב טיפול? תשתדל להחליף לשמן סינתטי מלא בדרג הנכון למנוע הנ"ל מחברה טובה (וולווליין / AGIP / CASTROL וכדומה), פילטר שמן מנוע מקורי בלבד מומלץ, בכל השאר לא חובה מקורי אבל אלו רכיבים שדי עדיף שיהיו מקוריים, ההפרש הכספי זניח ושווה את זה (לא במורשה לפחות)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...