Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אמא לחייל שמשרת ביחידהמ ובחרת ונמצא עכשיו אי שם בדרום. הוא רצה לקנות לעצמו רכב קטן, ולאור המצב החלטתי לעזור ולחפש במקומו כי הוא עכשיו בלחימה.

אשמח אם מי מכם יוכל לייעץ לי איזה רכב כדאי (תקציב בסביבות 10-12 אלף, צריכת דלק נמוכה ככל האפשר, רכב בטיחותי עד כמה שאפשר, עלויות טיפול לא יקרות במיוחד).

בתודה לכל עצה, ובתקווה לשקט ושכל חיילינו ישובו במהרה בריאים ושלמים.

פורסם

פיאט פונטו משנת 2001 ומעלה תתאים לדרישות. יש גם דגמים אוטומטיים וגם ידניים. הידני עדיף כי הוא פשוט יותר לטיפול וזול יותר לרכישה.

בתקווה שישוב בריא ושלם במהרה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן הספייס טובה,מציע גם לבדוק את הפיאסטה,אני זוכר מדובים טובים מבעלי כזה רכב,יש גם את הגטס,לא חסכונית כמו הספייס,אבל גם אמינה מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאסטה הרבה פחות מצויה, וגם החלפים כבר לא מצויים כל כך כמו פעם. הדגם המדובר. כבר לא אתנו 13 שנים, ו יהיה הרבה יותר קשה למצוא אחת שמורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הפונטו, רכב חסכוני ונפוץ שיהיה קל יחסית לרכוש וגם לתחזק.

מצטרף גם לאיחולים שהבן יחזור במהרה הביתה.

פורסם

במקרה אני מוכר את הפונטו שלי שהיא שנת 2000 ואני מצטרף להמלצה על פונטו.

הרכב שירת אותי 6 שנים נפלאות שבהם חוץ מתיקונים קטנים של לפני טסט בקושי ראיתי מוסך וגם באותם תיקונים המחירי חלפים של הפונטו מאוד זולים.

צריכת דלק של 1:11+- בתוך העיר בממוצע תלוי בפקקים, בירושלים לא חסרים לנו כאלה.

רכב חזק יחסית לגודל שלו ואמין מאוד. נוח לנסיעות רחוקות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

כמובן אין לי שום דבר נגד פונטו אבל אני אוסיף גם את דייהו לנוס,חבר שלי רכש אותה ודי מבסוט,לא הכי חסכונית אבל מאוד זולה בטיפול...

פורסם

מצטרף להמלצות על הפיאט פונטו, לחפש רכב שמור ככל האפשר. היסטורית טיפולים תהווה נכס יקר.

כל טוב, ושיחזור בנך הביתה בשלום. אני מקווה שכבר חזר!

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תוכן חדש...