Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמיד תהיתי - מברשת הג'אנטים לא עלולה להסיר אוטם צבע שיש על הג'אנט?

 

המברשות האלה עם סיבים מאד רכים.ׁ

הסרת אוטם צבע תלויה יותר בחומר שאתה משתמש איתו.

בסירטון השתמשתי בONR בדילול QD.

מאוחר יותר ניקיתי ג'אנט אחר(הפעם לא צילמתי :-)) עם דלי מים חמים עם סבון כלים "סנו סאן" צהוב ומברשת אבק שמצאתי בבית רק לצורך הניסוי.שטפתי עם מים נקיים מספריי לחץ כמו בסירטון.לקח לי שליש זמן והג'אנט יצא מבריק(לא השתמשתי במברשת הכחולה).

 

אגב הג'אנטים שלי מצופים OPTI COAT.

פורסם

חוץ מה האזור של הברגים,מה ההבדל בין הVALET למברשת הכחולה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
חוץ מה האזור של הברגים,מה ההבדל בין הVALET למברשת הכחולה?

 

המברשת הכחולה מיועדת לניקוי פנימי של מגנזיום(לא טסות).היא לא סתם יקרה,הסיבים שלה הם סיבי ניילון מאד גמישים ורכים אך שומרים על צורתם.

המוט המרכזי הוא קשיח אם כי ניתן לכופף אותו.היא נכנסת לכל חור כמו שנראה בסירטון.ניתן לקפל אותה בקצה על מנת שתוכל לנקות גם את החלקים האחוריים של החישורים.

הואלט מוגדרות כמברשות דיטיילינג לפנים וחוץ,הסיבים שלהן צפופים רכים וגמישים ודומים במירקם למיברשות צבע אך עם צפיפות ועובי גדולים יותר.

שני הסוגים לא צוברים ליכלוך ונשטפים בקלות בזרם מים,שניהם מתייבשים מאד מהר.

 

2014-07-19_10-44-38_562.jpg2014-07-19_10-44-08_235.jpg

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

האם יש הבדלים בין הכחולה לבין הדייטונה האדומה? נראה שהם זהות לחלוטין (או שמא אחת מהן היא רפליקה של השנייה?)

M-TECH E46

פורסם

זו לא רפליקה זו אותה מברשת מאותו היצרן אלו שני חברות שעשו שיתוף פעולה שהוציאו את המברשת האדומה. לסיכום אותה מברשת בדיוק והכי טובה לדעתי המחיר פה לא משקר,יש לי את האדומה לא יכול בלעדיה ועדיין נראית כמו חדשה לאחר שימוש של כמעט שנה.

שיפוצים..

×
×
  • תוכן חדש...