Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שלא הצלחתי למצוא בשום מקום את החוברת התקנה המלאה והחוברת של השלט החלטתי לצלם הכל ולהעלות בצורה מסודרת פעם אחת ולתמיד שיהיה מידע נגיש לכולם

למזלי הצלחתי למצוא אצל חבר אזעקה חדשה שיש בה את 2 החוברות

hedaqeme.jpgedanuduj.jpgve5utu4y.jpgypahutu4.jpgja9ery2y.jpgapazaneh.jpge4a7ugyr.jpgne4e7evy.jpgu9ehy9eg.jpg3avabe3u.jpg6y7uvyra.jpgha3ymevu.jpg8a7edane.jpg3yzesuzy.jpga4adumuv.jpg4u4u9ema.jpg

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אז אני מבין שמצאת איך לפתור את הבעיה - רק אם אתה יכול - איך באמת מכוונים את נושא הרטט?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כיום לא ניתן להשיג את המערכת של רב בריח מוטורוס MVP625 , מי שמחפש את המחליפה המשופרת עם זוג שלטי ביפר שיודעת גם ללמוד שלט מקורי עם קיים ברכב . יש את המערכת של SEEON מודל MT-88.

http://www.seeon.co.il

שיאון מדיה בע"מ , יבואנית איבזרים לרכב.

מצלמות דשבורד מהמותגים VICOVATION,CNS-LINK קוריאה וטאיוואן.

להזמנות : www.seeon.co.il08-9331225

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

* מצטער על ההקפצה.

אך יש לי בעיה שכבר ממש מעצבנת ולא מצאתי בחוברת את הפיתרון לזה ולכן החלטתי לשאול כאן, אולי מישהו נתקל באותה הבעיה כמו שלי ופתר אותה.

יש לי גם ביפר 625, הותקנה לפני כ 6 שנים ומאז אני די סובל את זה.

ברכב שלי (סיוויק) כשסוגרים את הדלתות ישנו אור בסלון שנשאר דולק כ 15 שניות ולאחר מכן נכבה.

כשאני סוגר את הדלת ונועל את הרכב עם השלט זה מצפצף לי 3 פעמים ואז רק עושה ציפצוף ודורך את האזעקה,כמובן שזה נועל את הדלתות.

בשלט זה מראה לי מנעול פתוח עם רמקול.

כשאני מחכה ליד הרכב את ה 15 שניות שהאור יתכבה, זה דורך לי בציפצוף אחד והמנעול בשלט שלם כולל הרמקול.

ישנה דרך לפתור את הבעיה הנ"ל ? נמאס לי לחכות כל פעם בלילה ליד הרכב ואז לדרוך, התייעצתי עם כמה אנשים ואף אחד לא ידע לענות לי על זה.

כביכול ישנו זרם קבוע שמגיע עד האור ואז בסגירת הרכב השלט מזהה תקלה,אני מחפש דרך לעקוף את זה...

אשמח לעזרה ושוב מצטער על ההקפצה:roll:

עריכה אחרונה על ידי DAn-BP 1.8

Scan Speak

• תוכן חדש...