Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שישנה בעיה בברז ששולט בכניסת המים לרדיאטור, תנסה להפעיל את המזגן על חימום, ממש חימום מקסימלי כמו חורף, בנוסף תדאג שהמזגן יקח את האוויר מבחוץ ולא מתוך הרכב, תפעיל כמה דקות כשהמנוע חם.

יש חימום? יש רעש של גלגול מים?

תשנה אח״כ את המזגן בחזרה לקור וספיקת האוויר מתוך הרכב ולא מבחוץ.

יש רעש של מים?

תעדכן.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוף סוף מישהו כותב משהו נורמלי ..... אמר לי איזה מוסכניק שיש כנראה בעיה בברז החשמלי ולא הצלחתי להבין ממנו כלום..כאשר אני מפעיל חימום לכמה דקות (וזה לוקח זמן עד שממש זה מוציא חימום כמו שצריך ) הרעש פוחת ונעלם לגמרי .... ברגע שיוצא חימום טוב אין בכלל רעש ... האמת שהוא אמר לי לא להתעסק עם זה ואני יכול לנסוע עם זה בשקט.. אני לא ממש סומך על במוסך הזה כי הוא לא מורשה טויוטה אבל הוא התייעץ עם כמה אנשים וזה היה תשובתו ... האם ידוע שיש כזה ברז חשמלי ? כל מה שהציעו לי כאן בפורום (להוציא אויר , וכו וכו ..להחליף מים) .. הכול עשיתי שום דבר לא עזר..

פורסם

מה לדעתך הקשר לפקק רדיאטור?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

יש אויר לכוד ברדיאטור חימום שאמור לצאת רק בעבודה רגילה של המערכת

אם יש פקק לא תקין זה מונע יציאת בועות אויר קטנות לאורך זמן ואז יש רעשי מים בתוך הקבינה

היו לי כמה מקרים כאלו מקרה אחד היה מאוד חריג ונפתר רק לאחר החלפה של הריאיטור חימום

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

חחחח למה עייפתי אני מחפש פתרון ולא מוצא...לא רואה שיש פקק ברדיאטור לא מוצא אותו.יש רק פקק המילוי במיכל הרזרבי ושמה הוא נראה נורמלי..

פורסם
תסלח לי אבל זה שטות במיץ...אין שום בעיה עם פקק המילוי .סגור היטב

מה הקשר לזה שהפקק סגור היטב לזה שהדנידין הציע לך להחליפו ?

לפקק יש שתי תפקידים עיקריים והם:

1. כאשר הלחץ במערכת הקירור עולה מעל לחץ מסויים השסתום פקק נפתח וחלק מהמים עוברים למיכל העיבוי.

2. כאשר מכבים את המנוע המים מתקררים נוצר וואקום אשר עלול לגרום נזק למערכת הקירור לכן חלק אחר בשסתום נפתח ומונע יצירת וואקום.

הפקק למעשה בנוי משתי שסתומים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקיי ...איפה נמצא הפקק הזה בטויוטה? ריבונו של עולם שמישהו שיש לו טויוטה יגיד לי איפה נמצא הפקק הזה ..לא מוצא פקק מעל הרדיאטור כנה שאני מסתכל אני לא רואה יש רק פקק מעל המיכל הרזרבה...

פורסם

תצלם את הרדיאטור ואולי נוכל לעזור לך.

יישנם רכבים שאין להם פקק נוסף על הרדיאטור אלא רק פקק בודד על מיכל העיבוי. אם אצלך קיים פקק רק על מיכל העיבוי תפרק אותו וצלם.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...