Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומט לא רובוטי.

מה שעלה לי לראש זה I20 ומזדה 2, נראות טוב, אוטומטיות, מה לגבי החסכוניות שלהן? יש עוד אופציות שעונות לקריטריונים? הסריון והמיקרה מועמדות טובות אך לא נראות טוב לצערי.

תודה מראש.

פורסם

בצע חיפוש וחזור עם שאלות ספציפיות. הרכבים שאתה מדבר עליהם נידונים השכם וערב כאן בפורום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בצע חיפוש וחזור עם שאלות ספציפיות. הרכבים שאתה מדבר עליהם נידונים השכם וערב כאן בפורום.

שאלתי לגבי החסכוניות שלהן.... והאם יש עוד אופציות...

פורסם

לאיזה צריכה אתה מצפה? היתרון של המזדה שיש לך משקל קל ומנוע די זריז,אבל צריכת דלק לא התחום החזק שלה,כמו כן בגירסת הבסיס יש רק 2 כריות אוויר,לכן כדאי לחפש את רמת האיבזור DYNAMIC.

היונדאי לדעתי עדיפה יותר,נותנת איבזור טוב יותר,בפנים לי אישית ניראית רצינית יותר,הם לא יהיו חסכוניות כמו המיקרה למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לאיזה צריכה אתה מצפה? היתרון של המזדה שיש לך משקל קל ומנוע די זריז,אבל צריכת דלק לא התחום החזק שלה,כמו כן בגירסת הבסיס יש רק 2 כריות אוויר,לכן כדאי לחפש את רמת האיבזור DYNAMIC.

היונדאי לדעתי עדיפה יותר,נותנת איבזור טוב יותר,בפנים לי אישית ניראית רצינית יותר,הם לא יהיו חסכוניות כמו המיקרה למשל.

אני יודע, אבל אני ממש לא אוהב את המראה של המיקרה.... רציתי ספייס סטאר אבל אני מפחד שלא יהיה שוק ושאפסיד הרבה, וגם הייתי שמח להשקיע פחות כסף ברכב בשלב זה, אז החלטתי לחשוב על אופציות זולות יותר, אפילו שזה בא על חשבון צריכת דלק פחות טובה. לא אכפת לי גם פיקנטו, היא גם נראית טוב, אבל להבנתי היא שותה דלק. מה יהיה הכי חסכוני מהרשימה שנתתי (I20, מזדה 2, פיאסטה, פיקנטו)? והאם יש עוד רכב שאתה יכול לחשוב עליו שהוא גם יפה, גם חסכוני וגם אוטומט בתקציב הזה?

פורסם

כול הרכבים שבחרת פופלרים בליסינג,לכן עם המבצעים שלהם,אתה בתור מוכר פרטי כשתירצה למכור גם תצטרף להוריד כדי להיות אטרקטיבי.

לדעתי אני הייתי בוחר בין הפיאסטה לבין היונדאי שאת שתיהם אני מאוד אוהב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כול הרכבים שבחרת פופלרים בליסינג,לכן עם המבצעים שלהם,אתה בתור מוכר פרטי כשתירצה למכור גם תצטרף להוריד כדי להיות אטרקטיבי.

לדעתי אני הייתי בוחר בין הפיאסטה לבין היונדאי שאת שתיהם אני מאוד אוהב.

פסדר אני בעצמי כניראה אקנה מליסינג, אז קונה בזול ומוכר בזול. האמת שאני ממש אוהב את המזדה 2, אבל אם החסכון בדלק משמעותי לעומת ה I20 אז אני אלך על ה I20, מה הפער בערך בצריכת הדלק?

פורסם

הצריכה תהיה פחות או יותר דומה,כ 1/12 בערך,יש פה מישהו שבעל I20 שאומר שהוא קיבל 1/14,ככה שתקנה מה שנוח לך,זה לא שהמזדה תעשה 1/12 והיונדאי ה1/17.

פורסם
הצריכה תהיה פחות או יותר דומה,כ 1/12 בערך,יש פה מישהו שבעל I20 שאומר שהוא קיבל 1/14,ככה שתקנה מה שנוח לך,זה לא שהמזדה תעשה 1/12 והיונדאי ה1/17.

באתר KML אומרים שהמזדה 2 צורכת צריכה אמיתית של 12.41 והיונדאי 11.23. זה ניראה לך נכון?

פורסם

לא בוצע חיפוש ולכן השרשור ננעל. מכיוון שאנשים כן טרחו וענו השרשור לא נמחק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...