Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניינת לרכוש רכב ראשון.

הכי חשוב לי שיהיה אמין וחסכוני, ישמש אותי בעיקר לנסיעות עירוניות (בתוך הרצליה או הרצליה- תל אביב).

בקרוב סטודנטית לכן התקציב שלי לא גדול, בסביבות ה15 אלף.

רוצה רכב עם נפח מנוע קטן, 1200-1400 ושיהיה אוטומטי. חשוב משנת 2000 ומעלה.

בינתיים שיטטתי ביד2 ומצאתי כמה רכבים שיכולים לענות לי על הצרכים, אשמח אם תמליצו מי עדיף מביניהם או על אחרים שלא ראיתי.

1. פולקסווגן פולו 2002 (אוט' 1.4)

2. סוזוקי יורוסוויפט 2003 (אוט' 1.4)

3. פיאט פונטו ספייס 2004, (טיפטרוניק 1.3)

4.

סוזוקי סוויפט 2001 (GLX, אוט' 1.3)

תודה רבה!!

פורסם

ברוכה הבאה לפורום,

מציע לך לבדוק גם יונדאי גטס, בלי קשר בתקציב שלך את צריכה לחפש את הרכב במצב המכאני הטוב ביותר.

מציע לך לקרוא את המדריך שכתבתי, יעזור לך המון.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

תודה רבה, קראתי את המדריך :)

כמו שרשמתי הכי חשוב לי שתהיה חסכונית ואמינה (מבחינת דלק וטיפולים) ופחות הבטיחות ונוחות הנסיעה.

כל הרכבים שמצאתי אמורים להיות במצב טוב, עשו פחות מ100 אלף ק"מ (וכמובן שלפני הרכישה אבצע בדיקה במוסך).

בנוגע ליונדאי גטס קראתי שהוא זולל דלק וממש לא חסכוני ולכן פסלתי אותו, האם אלה שמועות?

פורסם (נערך)

תראי, הדלק היא לא ההוצאה העיקרית ברכב, אל תשכחי שיש גם טיפולים ותיקונים לרכב, במיוחד שהוא מתיישן. הגטס אמנם לא הכי חסכונית בדלק אבל נחשבת לאמינה במידה ומטפלים בה כראוי.

הייתה לי בעבר פולו 2003 שהייתה מאוד חסכונית, יד ראשונה עם ק"מ נמוך מאוד שלפי הנייר אמורה להיות מאוד אמינה. מחיר התיקונים במשך שנה היגיע ליותר מ 10 אלף ש"ח!.

מה גם שאת מחפשת רכבים אוטומטיים לפי מה שהעלית, שהם צורכים יותר דלק מרכבים בעלי תיבת הילוכים ידנית.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...