Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן ג'טה Manager 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל חוות דעת על פולקסווגן ג'טה Manager 1600 שנת 2011 אותה אני מתעתד לקנות.

החששות שלי הן בעיקר מנוע חלש (1600) והתיבה שלא ברורה מידת הבעייתיות שלה (אם קיימת) בשנתון 2011.

באופן כללי מחפש רכב משפחתי עד 70,000 ש"ח עם קילומטרז' נמוך, אוטומט עם תא מטען גדול, שקטה, בטיחותית ונוחה.

תודה מראש על ההתייחסות והתשובות!

פורסם

הקיה פורטה נראית לי ביותר, אך חורגת מהתקציב ב 10,000 ש"ח.

מעדיך שלא ללכת על סטיישן בשל בעיות חניה וגודל.

ומה שאהבתי בג'טה זה הנוחות, אבזור וההרגשה של רכב אירופאי.

פורסם

אני לא יודע איך קבעת שהקיה חורגת מהתקציב. תיכנס ליד 2 ותבדוק, מוכרים 2012 ב 78000 ש"ח, אני מאמין שעם קצת מיקוח אפשר אפילו להוריד עוד.

2011 נמכרות אפילו ב 59000 ש"ח.

היום כמעט אף רכב לא נמכר במחיר מחירון, השוק מוצף ברכבים. שווה לך לבדוק את האפשרות של הפורטה.

אישית, אני לא חושב שכדאי לרכוש את הג'טה הנ"ל. מנוע חלש על רכב כזה כבד יצרוך לא מעט דלק בנוסף לביצועים ירודים.

בהצלחה,

איתמר.

• תוכן חדש...