Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מתעניין ברכישת הרכב, בתור שדרוג ליאריס ספורט.

1. האם יש לרכב "מחלות" שצריך לבדוק בקפידה?

2. האם יש הבדלים מגרסת ה-155 כ"ס בנושא ההתנהגות? מבחינת מתלים, בלמים וכו'..

3. מדובר על מיטו תלתן בצבע לבן שנמצאת במגרש ברשל"צ, אם מישהו מכיר את הרכב הספציפי אז אשמח לפרטים אודותיו.

תודה,

דניאל.

פורסם

לעיתים יש הפתעות טובות בחיים.

אבל תלתן ירוק שהגיעה למגרש זו התחלה של סיפור שלרוב סופו בהפתעה לא כל כך טובה.

הזהירות מתבקשת.

פורסם

יוצא לי לנהוג לעיתים קרובות על המיטו 155 כ"ס. (חבר טוב מאוד, מרזיק ברכב ואוהב שנוהגים בשבילו)

הרכב שנת 2009, משאיר רושם של רכב שיודע לתת כשצריך, צליל ממכר והרגשה של רכב ספורטיבי לכל דבר, מעבר לזה שהיא סופר מיוחדת על כבישי ארצנו, גם פנים הרכב מאוד סקסי מצופה קארבון ובאיכות חומרים טובה.

כמוכן, חשוב לציין- תחזוקה שלה לא זולה בכלל.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

היתה ברשותי מיטו 155 במשך 3 שנים. לטעמי היא יותר מוצלחת מהתלתן בפאן הדינמי (יותר ניתנת לשליטה), אבל הגיר בתלתן מוצלח יותר. דווקא האחזקה היתה רגילה לחלוטין והאמינות מושלמת.

emotion of motion

פורסם

הייתה לי מיטו 155, לתקופה, אבל נפטרתי ממנה.

היא טיל ויש לה מלא פוזה, אבל חוץ מזה היא דיי חסרת תוחלת.

היא נוקשה מאוד, נמוכה, צפופה, תא מטען קטן.

אבל ההגה שלה, אולי הוא מתאים לפונטו, אבל בשביל רכב עם כ"כ הרבה כוח ויומרה ספורטיבית הוא פשוט כישלון.

המלצתי, שישאר עם היאריס, מכונית מוצלחת יותר.

פורסם

שימכור את האוטו ויתחיל לרוץ, בכלל עדיף... :roll:

דניאל, תפרסם את השאלה גם בפורום של מועדון אלפא רומיאו הישראלי, או בדף הפייסבוק שלו, שם מתקבצים בעלי וחובבי המותג. אולי מישהו שם מכיר את הרכב הספציפי.

עוד מעט יעלו פה כמה חבר'ה ויענו לך על השאלות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

1. לא ידוע לי על מחלות ספיצפיות בדגם התילתן. היה תרד אחד בפורום אלפא שהמתשמש התלונן על תקלה במערכת ה MULTI-AIR. ותרד אחר לגבי תקלה במסרק ההגה אם אני לא טועה.

יש כל מיני פאקים קטנים של איכות גימור במיטו ובג'ולייטה, כמו חלונות חורקים, פסים חסרים בגריל וכשל במנגנון הזזת הכסא.

2. התילתן חזקה משמעותית מה 155 והגיר שלה עדיף משמעותית.

3. לא מכיר את הרכב הפציפי. כן יודע שאחת שחורה 2011 ואחת אפורה 2012 שירדו מהכביש אמורות לצוץ בלוחות בקרוב.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)
1. לא ידוע לי על מחלות ספיצפיות בדגם התילתן.,,,,,

יש כל מיני פאקים קטנים של איכות גימור במיטו ובג'ולייטה, כמו חלונות חורקים, פסים חסרים בגריל וכשל במנגנון הזזת הכסא.

,,,,,,.

אייך הכנסתה את הג'ולייטה לדיון .

א - יש לי את הג'ולייטה יותר מ שנתיים - וכך לעוד שני מכרים שלי . אין חריקות או פסים חסרים , או מותחנים קופצים או תקועים -

ולא נתקעתי .^^^ על הכיסא , או תקעתי עדיין על הכיסא ,,, - אולי אתה מבצע דברים מיוחדים .

ב - מכל הסיפורים על הבעיות שאתה ו shmelov רושמים משמועות ..

*** אני כל פעם לפני כניסה לרכב בודק את הסמלים על הרכב - אולי זו גולף שהחליפו לה את הסמלים .

ג - ברור שאין לכם אלפא - ואתם מת' ש' תהיה לכם. :lol:

אני מתחיל להאמין כי יניב ועופר צודקים, אלפא זו חברת בת של מרק10 :wink: - ואולי זה טוב או ..

אייל .

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
ידידי אתה טועה (בכל הסעיפים) וסתם מתלהם. בתור מישהו שרכש לאחרונה אלפא מיטו תילתן ניסיתי לתרום מהידע שלי לפותח השרשור. התגובה שלך מעליבה ופוגענית.

תופעת חלונות חורקים היא למעשה חיכוך של החלון בגומיה,לא נעים לא נורא,פסים חסרים בגריל,אולי בת"א רבתי שם חונים עד שמרגישים בום,כשל בכיסא לא נתקלתי אם כי נתקלתי במנגנונים יעילים יותר להזזת הכסא,כל האמור לעיל הוא לגבי המיטו 155 שהחזקתי במשך קרוב ל3שנים וכ60K.

בגולייטה שחוגגת שנתיים וארבעה חודשים לא נתקלתי עד כה בתקלות.

INFINITY תתחדש ותהנה מהתלתן.קצת באיחור,מתנצל

פותח שרשור על התלתן נהגתי ממש מעט,על ה155 קרוב ל3שנים ואמליץ על הרכב בפה מלא.

עריכה אחרונה על ידי יניב alfa

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תודה לכל המגיבים,

בגדול אני מבין שאין לרכב מחלות כרוניות, עניין של גומיות ורעשים מהחלון יותר קשור בבלאי שנובע מתחזוקה או כמה הרכב עמד בשמש.

איכות החומרים מספקת עבורו והוא לא מחפש ספורטיבית נטו כי זה רכב יומיומי ויש לי ספק אם הרכב יבלה אפילו פעם אחת בנס הרים. אז תודה לכל מי שהביע חשש בנושאים אלה.

מה שיותר העלה אצלי חשש, זה שלאחר נסיעת מבחן הוא טען שבורר ההילוכים הרגיש לא מדוייק והיה מעבר "קשה" בין ראשון לשני. אני אגש איתו לראות את הרכב שוב בהמשך השבוע וניסיתי להבין האם זה אופייני לתיבה הנ"ל(יותר מנוסה על ואגיות).

בנוסף, ספורטיבית במגרש רכבים זה מדליק נורה אדומה אז אנסה לגייס מידע על הרכב הספציפי במועדון אלפא.

פורסם

העברת ההילוכים מאוד שונה מ VAG. המהלכים הרבה יותר קצרים וצריך יותר כוח בשביל להעביר הילוך. פחות חמאתי אבל יותר ספורטיבי. גם הקלאצ' יותר קשה.

אם הוא לא מחפש רכב ספורטיבי, אז המיטו לא בשבילו. היא מענישה מאוד בנוחות הנסיעה. אפילו פונטו אבארט יותר נוחה ממנה.

לגבי הרכב הספיציפי תבקשו קודם כל מסמל"ת את ההיסטורית טיפולים, הם שולחים אותה במייל במהירות הבזק, ככה לפחות אתה יכול לדלות קצת מידע על הרכב.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
ידידי אתה טועה (בכל הסעיפים) וסתם מתלהם. בתור מישהו שרכש לאחרונה אלפא מיטו תילתן ניסיתי לתרום מהידע שלי לפותח השרשור. התגובה שלך מעליבה ופוגענית.

מתנצל אם נפגעתה - התשובה שלי הייתה מגוחחת ונרשמה בהומור קצת עוקצני .

נתקלתה בשני רכבים , וקניתם את השלישית , וכעת אתה מומחה לכל דגמי הרכבים של אלפא .

ורושם בצורה גורפת - יש כל מיני פאקים קטנים של איכות גימור במיטו ובג'ולייטה .

אצלי ועוד אצל רבים אין את התופעות הללו .

שאלו מיטו - עניתה ג'ולייטה .

יש לי ג'ולייטה יותר משנתיים - ופותח הדיון שאל על המיטו , לא עניתי כי אין לי ידע לתרום .

ונהגתי במיטו בגרסת ה 155 במשך יומיים לפני כ שנתיים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

ממש לא רק שני רכבים. שני רכבים שהגיעו למצב שאני מתייעץ לגביהם בפורום כי כל השאר נפסלו לפני. ומה שנקנה זה ממש לא הרכב השלישי שבדקתי. במשך כמעט שנה ראיתי כמעט כל ג'ולייטה ידנית שפורסמה ביד 2. בסופו של דבר התייאשתי והלכנו על המיטו בלית ברירה. אגב, יכול להיות שהייתה בעיה בניסוח שלי, אבל מה שרשמתי רלוונטי רק לגבי המיטו. בג'ולייטות שראיתי היה דברים אחרים כגון התא העליון בדשבורד שבכל הג'ולייטות שראיתי היה שבור.

מעבר לזה אתה יכול גם לראות בשרשורים ישנים שלפני התילתן הייתה לנו במשפחה מיטו 155 במשך 3 שנים שהייתה חדשה מהיבואן. אני מודע טוב מאוד לחסרונות וליתרונות של הרכב ואני לא מנסה לייפות את המציאות ואני לא מתאהב ברכב או ביצרן (לא ב VAG ולא באלפא).

ושוב פעם, ממש לא ברור לי למה אתה לוקח את הדברים אישית ומזלזל:

וכעת אתה מומחה לכל דגמי הרכבים של אלפא .

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
. בג'ולייטות שראיתי היה דברים אחרים כגון התא העליון בדשבורד שבכל הג'ולייטות שראיתי היה שבור.

ושוב פעם, ממש לא ברור לי למה אתה לוקח את הדברים אישית ומזלזל:

עכשיו אתה מאתגר אותי לצאת ולצלם ת' תא העליון ולהראות לך כי הוא תקין ..:lol: בשעה כזאת זו התעללות .

תגיד שאתה רוצה לראות , אני אעלה תמונות עוד 20 דקות

או עזוב , ובכייף שנהנה ונקשקש , ,

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...